Succesvolle lancering Validated Enterprise Architecture door Infradata en partners

1 min. leestijd

Share

Infradata lanceerde op donderdag 13 juni het Infradata Validated Enterprise Architecture (iVEA) design. Een unieke blauwdruk van de IT-architectuur die ontwikkeld is op basis van toonaangevende projecten en ervaringen wereldwijd. De lancering vond plaats in restaurant Encore by Simonis in Scheveningen en werd georganiseerd met strategische partners Juniper Networks, Forcepoint, F5 Networks, Equinix en Palo Alto Networks.

Tijdens de exclusieve haringparty genoten bezoekers van live entertainment, internationale cuisine en natuurlijk prijswinnende Hollandse nieuwe haring! Niemand minder dan vocal DJ Jennifer Cooke zorgde tijdens dit event voor de perfecte sfeer met haar live show.

Infradata Validated Enterprise Architecture

Met iVEA biedt Infradata een praktisch hulpmiddel aan IT-Managers om toekomstbestendige keuzes te maken over de gehele netwerk infrastructuur, evenals cyber security- en cloud-oplossingen. iVEA helpt je om de juiste onafhankelijke keuzes te maken en om te ontdekken welke (onzichtbare) pijnpunten, uitdagingen en kansen er zijn rondom jouw huidige IT infrastructuur. Het design gaat uit van het 'best-of-breed' principe,. Dit houdt in dat Infradata onafhankelijk oplossingen op maat levert die gebaseerd zijn op de best passende technologie voor jouw (toekomstige) IT infrastructuur.

Met het Infradata Validated Enterprise Architecture design wordt de gehele IT-infrastructuur van jouw enterprise gepresenteerd in een gesimplificeerde weergave. In één oogopslag krijgen IT-Manager van omvangrijke organisaties zodoende een praktisch hulpmiddel in handen om IT-vraagstukken en -uitdagingen te identificeren en op te lossen. Denk aan uitdagingen die ontstaan door Digitale Transformatie, automatisering, IT-strategie ontwikkeling en meer. Binnen iVEA komen Security en Cloud Networking samen in een werkbare en holistische representatie van jouw volledige enterprise IT-Infrastructuur.

iVEA Highlights:

  • Gesimplificeerde representatie van de volledige IT infrastructuur voor IT Managers.
  • Gevalideerd ontwerp gebaseerd op best practices wereldwijd.
  • Best-of-breed Cloud-, Security- en Netwerk-oplossingen met technologische partners.
  • Sterk hulpmiddel voor digitale transformatie en de ontwikkeling van IT road maps, strategie en meer.
  • Helpt om de vertaalslag te maken van Infradata haar visie op toekomstbestendige IT naar concrete oplossingen en diensten voor jouw organisatie.
  • Identificeer snel hiaten en uitdagingen binnen de huidige IT infrastructuur

Ben jij IT-manager bij een grote organisatie of internationale onderneming en heb je interesse in iVEA? Maak dan direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates