T-Mobile selecteert Infradata voor IP Address Management

1 min. leestijd

Share

T-Mobile, wereldwijd een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie, heeft voor haar Europese IP Address Management besloten Efficient IP te gaan gebruiken. De levering, volledige inrichting en support in de verschillende Europese landen zal door Infradata worden uitgevoerd.

T-Mobile is een 100% dochter van Deutsche Telekom en via eigen communicatienetwerken in de Verenigde Staten en 11 Europese landen biedt zij producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Voor T-Mobile zorgen de Data en IP diensten voor een snel groeiend aandeel in de omzet, waardoor deze een steeds belangrijkere plaats innemen. Om deze diesten goed te kunnen bieden is naast een modern netwerk ook kwalitatief hoogwaardige applicaties nodig. Voor de IP administratie in geheel Europa is T-Mobile daarom uitgekomen bij Efficient IP.

De unieke features van Efficient IP en het expertise niveau van de system & software engineers van Infradata gaven de doorslag in de keuze. Over zaken als DNS en DHCP integratie, automatische RIPE updates, rechten structuur, IP en MAC locators en IPv6 migratie is zeer goed nagedacht. Hoewel de uitgebreide functionaliteit wellicht anders doet vermoeden, is het gebruik van Efficient IP uiterst eenvoudig. De administratieve taak wordt verlegd van Senior Network Engineers naar administratieve krachten. Zij kunnen deze taak foutloos en adequaat uitvoeren doordat Efficient IP zo is in te richten dat fouten niet worden toegestaan. Dit is cruciaal om IP gerelateerde problemen met het netwerk te voorkomen.

Door de internationale aanpak en de schaalgrootte loopt T-Mobile met het onder controle krijgen van IP addressen op een Europees niveau.

“Wij zijn zeer content met de keuze van T-Mobile. Het onderstreept het vertrouwen in en de ambitie van Infradata in Europa. De kwaliteit die T-Mobile eist, past goed bij de hoge kwaliteit die Infradata in haar projecten wil leveren,” zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata. “Deze snelle groei is alleen mogelijk wanneer wij in staat zijn om de juiste mensen aan ons te binden, belangrijke factoren hierin zijn onze open bedrijfscultuur en opdrachtgevers als T-Mobile.”

Voor meer informatie bekijk T-mobile en EfficientIP

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates