Vodafone en Infradata ronden succesvol de uitbreiding van het Vodafone RADIUS platform af

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

Infradata en Vodafone hebben de uitbreiding van het Vodafone RADIUS platform succesvol afgerond. De netwerkbeveiliging van Vodafone wordt ondersteund door een Juniper SteelBelted Radius (SBR) platform welke een kritisch onderdeel in de dienstverlening naar klanten is.

Infradata is reeds enkele jaren vaste partner van Vodafone voor ondermeer het RADIUS platform. Met het Juniper SteelBelted RADIUS platform controleert Vodafone de toegang van gebruikers op hun netwerk. RADIUS systemen worden momenteel steeds vaker geintegreerd met andere systemen en mobiele diensten. Door het toenemende aantal toepassingen van nieuwe applicaties op mobiele diensten zoals mail, internet , en livestreams is de behoefte aan flexibiliteit en capaciteit voor dit RADIUS platform steeds belangrijker.

In 2009 zijn Vodafone en Infradata gestart met het ontwerp van deze upgrade en uitbreiding. Ondanks de naar voren geschoven deadline is de migratie van deze platformen binnen de gestelde tijd succesvol afgerond. Naast het design en de migratie is Infradata tevens verantwoordelijk voor het support van deze omgeving.

“Ik ben zeer trots op de manier waarop dit RADIUS traject met Vodafone is verlopen. Onze experts op het gebied van RADIUS hebben uitstekend werk geleverd. Alle deadlines zijn ruim op tijd gehaald en de netwerktests zijn prima verlopen” aldus Pieter Vogelaar; Sales Manager bij Infradata. “De samenwerking met Vodafone is zeer aangenaam en dit project laat zien dat Infradata zulke complexe migraties in een live- omgeving uitstekend kan uitvoeren”.

Voor meer informatie: Juniper Networks en Vodafone

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates