Nomios labs

Digitale speeltuin voor onze security en network engineers.

Nomios heeft 24/7 live security- en netwerklabs zodat onze technici en klanten in een gecontroleerde omgeving kunnen experimenteren met nieuwe technologieën.

Eindgebruikers en zakelijke klanten van vandaag vragen om ongekende niveaus van kwaliteit en betrouwbaarheid, die traditionele IT-systemen zwaar kunnen belasten. Terwijl krachtige technologieën op de markt blijven verschijnen, worden IT-teams en fabrikanten niettemin geconfronteerd met enorme uitdagingen bij hun implementaties - vaak onderschatten ze de complexiteit ervan, missen ze de best practices om de implementaties te optimaliseren en hebben ze moeite om binnen budget te blijven.

Placeholder for Young engineer datacenter roomYoung engineer datacenter room
Jonge network engineer in datacenter ruimte.

Een proefrit maken met nieuwe technologie

"Dit is onze speeltuin. We gebruiken de Nomios Labs voor testen, trainingen, staging en replicatie van klantomgevingen." - Jurgen, netwerkingenieur

Nomios is altijd een groot voorstander geweest van het testen van nieuwe beveiligings- en netwerktechnologieën in het lab voordat ze in het veld worden toegepast. Met onze complete reeks hoogwaardige testoplossingen kunnen we de complexiteit, de schaal en het volume van een live netwerk simuleren voordat het wordt ingezet - dit zorgt voor een drastische vermindering van het aantal herhaalde truck rolls, onderhoudskosten en een ondermaatse kwaliteit van de dienstverlening (QoS), die op zijn beurt kan leiden tot ontevreden klanten.

Onze inventaris van netwerk- en beveiligingshardware en -software is ongeëvenaard in Europa. Dit omvat zowel de nieuwste technologie als oudere apparatuur van ons premium partnernetwerk. We gebruiken Spirent-technologie voor het testen van netwerken, apparaten en diensten door het creëren van datastromen met hoge volumes.

"Onze beveiligings- en netwerktestlabs zijn de sleutel tot jouw succes in het veld." - Sébastien Kher, Chief Executive Officer, Nomios groep

Voordelen van onze Nomios Labs

Neem contact op met onze experts en ontdek hoe we onze Nomios Labs kunnen inzetten voor jouw organisatie.

Replicatie van klantissues

Testen en verifiëren van oplossingen

Netwerk load testing

Replicatie van klantomgevingen

Testen en verifiëren van software-upgrades

Proof of concepts (POC)

Staging van "green field" oplossingen

Training en educatie

Professional services

Onze experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken, of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Dit kan de eerste stap zijn van een mooie samenwerking.

Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Laatste nieuws en blog