Infradata is nu Nomios. Ontdek onze nieuwe Europese merkidentiteit. Lees meer

Certified Partner
logo ADVA Optical Networking

ADVA Optical Networking

Maak kennis met de eerste optische transportoplossing met post-kwantum cryptografie. De ultieme bescherming voor jouw gegevens.

ADVA Optical Networking is uitgegroeid tot een van de meest vertrouwde partners in de industrie en is verantwoordelijk voor het ontwerpen van enkele van 's werelds meest geavanceerde netwerken. Hun technologie en innovatie worden gedreven door de behoeften van klanten. ADVA Optical Networking ontwikkelt de juiste technologie op het juiste moment en zorgt ervoor dat hun klanten de oplossingen hebben die ze nodig hebben om de concurrentie voor te blijven. Door nauw samen te werken met hun klanten kunnen ze effectief de basis leggen voor de netwerken van morgen.

Waarom kies je voor ADVA Optical Networking?

In de meeste bedrijfstakken is de behoefte aan bandbreedte groter dan ooit. De platformen van ADVA Optical Networking komen tegemoet aan de behoefte aan snelle, flexibele netwerken met een hoge capaciteit. Daarmee heeft het bedrijf al vele successen behaald bij uiteenlopende bedrijven, van financiële instellingen tot nieuwe-mediabedrijven en van R&D-organisaties tot serviceproviders voor alle soorten verbindingen.

Connectiviteit is kritiek

De behoefte aan verbindingen is aanwezig in alle sectoren en alle continenten. En hoewel netwerken steeds geschikter worden voor het verzenden en ontvangen van data in geavanceerde infrastructuren, blijft de basisbehoefte aan toegang tot die data aanwezig. Organisaties verzenden data over allerlei afstanden en vertrouwen erop dat ze via het netwerk altijd verbonden blijven.

Mensen samenbrengen

Deze behoefte aan ononderbroken netwerkverbindingen is de basis van de activiteiten van ADVA Optical Networking. Het bedrijf heeft wereldwijd 1400 professionals in dienst. Die weten maar al te goed dat netwerken de basis zijn voor de always-on applicaties die zo essentieel zijn in veel branches en die we gebruiken voor ons entertainment. Achter elk netwerk bevinden zich mensen die willen communiceren. Dat maakt het samenbrengen van mensen de motor van hun activiteiten.

ADVA Optical Networking

Support

Onze ADVA Optical Networking-experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde partner van ADVA Optical Networking met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door ADVA Optical Networking zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw ADVA Optical Networking-oplossing.

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates