Summit Partner
Placeholder for Armis Security Partner / ResellerArmis Security Partner / Reseller

Armis

Armis is een leider in het ontdekken van verbonden apparaten, waaronder IoT, IoMT, OT, IT, en het beheren van de kwetsbaarheid van al deze apparaten. Het doel is om uw apparaten in realtime in kaart te brengen en te beveiligen.

Placeholder for Manufacturing engineersManufacturing engineers

Armis Security biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen om bedrijven te helpen hun IoT-infrastructuur en bedrijfsnetwerken te monitoren, beschermen en beheren. Deze oplossingen maken gebruik van gedragsanalysetechnieken en geavanceerde beveiligingsmethoden om potentiële bedreigingen te detecteren en te voorkomen, waardoor bedrijven passende beveiligingsmaatregelen kunnen nemen om hun gegevens en kritieke activa te beschermen.

Ontdekking en in kaart brengen

Cyber Asset Attack Surface Management (CAASM)

Armis is een oplossing voor het ontdekken van alle soorten apparaten, OT, IoT, IT, aangesloten op een bedraad of Wi-Fi-netwerk. De oplossing biedt een uitgebreide inventaris van hardwareapparaten, hun besturingssystemen en hun communicatie.

Als je niet begrijpt wat er op je netwerk en in je infrastructuur zit, hoe kun je dan beginnen met het beveiligen van deze apparaten? Armis biedt veel functies die helpen om je aanvalsoppervlak te begrijpen. Armis maakt het gemakkelijker om verbonden apparaten te begrijpen, of ze nu beheerd worden of niet, vooral in de context van IoT.

De meest risicovolle assets zijn diegene die niet zichtbaar zijn, zoals onbeheerde eindpunten en IoT-apparaten die niet kunnen worden gedetecteerd of beveiligd met op agents gebaseerde beveiligings- en IT-tools. Een passief, agentloos beveiligingsplatform voor apparaten kan deze drempel overwinnen, waardoor elk apparaat met vertrouwen kan worden geïdentificeerd en beschermd.

Apparaten die kwetsbare en niet-gepatchte applicaties of besturingssystemen gebruiken, vormen een risico voor uw bedrijf. Door het analyseren van het netwerkverkeer identificeert het Armis-platform apparaten die deze kwetsbare applicaties of besturingssystemen gebruiken, waardoor u een volledig overzicht krijgt van uw aanvalsoppervlak en de informatie die u nodig heeft om risico's te verminderen.

Met de Armis-platformorchestrator kunt u snel en eenvoudig op beleid gebaseerde geautomatiseerde acties maken voor vrijwel elke situatie. Start kwetsbaarheidsscans op nieuwe apparaten, maak nieuwe assets in uw CMDB, dien incidenttickets in bij ITSM en nog veel meer.

Placeholder for Manufacturing robotic armManufacturing robotic arm

Vulnerabiliteitsanalyse en Cyber Risicobeheer

Evalueer het risico dat aan elk apparaat is verbonden en geef prioriteit aan het oplossen van kritieke kwetsbaarheden om snel uw aanvalsoppervlak te verminderen.

icon Detectie
Detectie
Ontdek de gevaarlijkste kwetsbaarheden op uw apparaten voor een beter overzicht en verminderde valse positieven.
icon Mitigatie
Mitigatie
Door kwetsbare apparaten prioriteit te geven en contextuele gegevens te verstrekken, vermindert u effectief de risico's voor uw bedrijf. Contextuele gegevens en risicoscores verkorten de mitigatietijd.
icon Monitoring
Monitoring
Uitgebreide en intuïtieve dashboards stellen u in staat om de levenscyclus van kwetsbaarheden in uw bedrijf te beheren.

Cyberbeveiliging per industrie

Beveiliging voor Industrie 4.0
Beveiliging voor de gezondheidszorg
Energie en Openbare Diensten
Placeholder for Manufacturing windmill large turbineManufacturing windmill large turbine

Integratie van IT en OT

Ontdek, categoriseer en verkrijg verrijkte context voor elk element in industriële omgevingen, inclusief informatietechnologie (IT) apparaten zoals servers, laptops, IP-camera's en badgelezers, en operationele technologie (OT) zoals SCADA-systemen, programmeerbare logische controllers (PLC's) en gedistribueerde controlesystemen (DCS). Voorkom beveiligingsproblemen in de productie met Armis Collective Asset Intelligence, 's werelds grootste crowd-sourced cloudgebaseerde kennisbank voor apparaten.

Placeholder for Healthcare doctor operation maskedHealthcare doctor operation masked

Verbonden gezondheidszorg

Armis zorgt voor uitgebreide beveiliging van zorgactiva door nauwkeurige ontdekking, contextuele inzichten en voortdurende beveiliging te bieden zonder de patiëntenzorg te verstoren. Krijg zicht op beheerde en onbeheerde medische apparaten en het gehele ecosysteem van zorgapparatuur.

  • Nauwkeurige Ontdekking: Localiseer tot wel 5 keer meer activa, inclusief verbonden klinische apparaten, in realtime.
  • Contextuele Inzichten: Maak gebruik van een geïntegreerd platform voor verrijkte weergaven van elk apparaat met adaptieve risicobeoordelingen.
  • Voortdurende Beveiliging: Beheer actief risico's en bescherm de veiligheid van patiënten zonder de zorgverlening te onderbreken.


Placeholder for Offshore windmill parkOffshore windmill park

Bescherm uw vitale infrastructuur tegen aanvallen

Detecteer en weer af: Blijf voortdurend alle verbindingen in uw omgeving monitoren en ontvang waarschuwingen voor abnormaal gedrag dat wijst op een aanval.

Begrijp aanvalsvlakken: Geef prioriteit aan de bescherming van kwetsbare gebieden met een realtime inventarisatie van apparaten, risicobeoordelingen en zichtbaarheid van kritieke activa.

Voldoe aan cyberbeveiligingsnormen: Het Armis-platform helpt u zich te houden aan de normen NERC-CIP en NISTIR 8228 voor het beveiligen van IoT-apparaten in uw omgeving.

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Erik BiemansErik Biemans

Erik Biemans

Hoofd van cybersecurity services,
Nomios Nederland

Meer updates