Placeholder for Armis Security Partner / ResellerArmis Security Partner / Reseller
Certified Partner

Armis

Als Nomios' partner sinds 2023, stelt Armis je in staat om elk apparaat en elke verbinding binnen jouw organisatie in de gaten te houden.

Placeholder for Armis resizedArmis resized

De digitale grens beveiligen met Armis

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is het beveiligen van aangesloten apparaten en netwerken uitdagender dan ooit. Armis, marktleider op het gebied van asset intelligence, biedt een baanbrekende oplossing voor deze uitdagingen. Hun platform is ontworpen om effectief in te spelen op de nieuwe bedreigingen die verbonden apparaten met zich meebrengen.

Met Armis kunnen organisaties profiteren van realtime en continue bescherming, waarbij volledige context wordt geboden voor alle beheerde en onbeheerde bedrijfsmiddelen in IT, Cloud, IoT-apparaten, medische apparaten (IoMT), operationele technologie (OT), industriële controlesystemen (ICS) en 5G. Deze uitgebreide dekking is essentieel voor het aanpakken van de huidige uitdagingen op het gebied van cybersecurity.

Armis

Oplossingen

Armis

Partnerschap

Armis en Nomios zijn een dynamisch partnerschap aangegaan dat een nieuwe standaard zet op het gebied van cyberbeveiliging en netwerkoplossingen. Deze samenwerking brengt de innovatieve technologie van Armis en de gespecialiseerde diensten en ondersteuning van Nomios samen en biedt bedrijven een allesomvattende en geavanceerde aanpak voor de security van hun digitale omgevingen. Door samen te werken met Nomios kunnen organisaties de voordelen van de oplossingen van Armis maximaliseren en zo zorgen voor een versterkte security, geoptimaliseerde operaties en uitzonderlijke prestaties.

Armis

Kenmerken en voordelen

Beveiliging voor industrie 4.0
Veiligheid voor de gezondheidszorg
Placeholder for Manufacturing windmill large turbineManufacturing windmill large turbine

IT- en OT-integratie

Ontdek, classificeer en verkrijg verrijkte context voor elk element in industriële omgevingen, inclusief computerapparatuur - zoals servers, laptops, IP-camera's en badgelezers - en operationele technologie (OT) zoals SCADA-systemen, programmeerbare logische controllers en DCS-systemen (Distributed Control Systems). Voorkom beveiligingsproblemen in de productie met Armis Collective Asset Intelligence, 's werelds grootste cloudgebaseerde kennisbank voor apparaten.

Placeholder for Healthcare doctor operationHealthcare doctor operation

Geconnecteerde gezondheidszorg

Armis identificeert en beveiligt IoMT (Internet of Medical Things), IoT (Internet of Things), IT (Information Technology) en IT assets die van cruciaal belang zijn voor de levering van connected healthcare.

Het Armis Healthcare Platform is het meest uitgebreide asset intelligence-platform in de sector. Krijg een volledig overzicht en maximaliseer de beveiliging van alle beheerde en onbeheerde medische apparaten, klinische activa en het hele ecosysteem van apparaten voor de gezondheidszorg, zonder de patiëntenzorg te verstoren.

Nauwkeurige opsporing, volledig inzicht in bedrijfsmiddelen

Ontdek en lokaliseer tot 5 keer meer bedrijfsmiddelen dan uw bestaande tools kunnen vinden, inclusief elk verbonden klinisch apparaat, en maak volledige inventarissen in realtime zonder handmatige tussenkomst van biomedische teams en IT-teams.

Gedetailleerde context, klinische intelligentie

Vertrouw op een uniform platform voor een uitgebreide, contextverrijkte weergave van elk apparaat, inclusief adaptieve risicobeoordelingen op basis van inzichten uit de Armis Asset Intelligence Engine. Beoordeel hulpmiddelen automatisch op MDS2-eigenschappen en FDA-conformiteit.

Voortdurende veiligheid, optimaal gebruik

Beheer risico's en beveilig elk klinisch apparaat voortdurend en actief om de veiligheid van patiënten te beschermen en de privacy van gegevens te waarborgen. Het Armis Asset Intelligence Platform biedt een gecoördineerde reactie op bijna realtime cyberbedreigingen, terwijl het gebruik van klinische apparatuur wordt bewaakt om de productiviteit en veerkracht van de organisatie te verbeteren.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
icon Geavanceerde technologie
Geavanceerde technologie
Armis' cutting-edge asset intelligence en cybersecurity solutions van Armis worden aangevuld door de focus van Nomios op ondersteuning en diensten, waardoor een robuust technologisch partnerschap wordt aangeboden.
icon Expertise en support
Expertise en support
De uitzonderlijke support diensten en diepgaande expertise in cybersecurity en netwerkoplossingen van Nomios versterken de geavanceerde technologie die Armis aanbiedt en zorgen voor een superieure klantenervaring.
icon Flexibiliteit en schaalbaarheid
Flexibiliteit en schaalbaarheid
Onze samenwerkingsoplossingen zijn ontworpen voor aanpassingsvermogen en groei, en sluiten aan op de veranderende behoeften van jouw organisatie, waarbij Nomios garant staat voor voortdurende uitstekende service.
icon Groot bereik
Groot bereik
De gecombineerde inspanningen van Nomios en Armis bieden oplossingen voor een breed spectrum van industrieën, afgestemd op de unieke behoeften van uiteenlopende klanten.
icon Geïntegreerde oplossingen
Geïntegreerde oplossingen
Met het geavanceerde platform van Armis en de servicegerichte aanpak van Nomios zorgen we voor een naadloze integratie en uitgebreide security strategieën.
icon Bewezen success
Bewezen success
De samenwerking tussen Nomios en Armis wordt gevalideerd door een groot aantal tevreden klanten in verschillende sectoren, wat de doeltreffendheid en betrouwbaarheid van onze gecombineerde oplossingen en diensten onderstreept.

Bewezen succes: Een betrouwbare partner in cybersecurity

Armis heeft een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd, bestaande uit toonaangevende organisaties in verschillende sectoren, waaronder Colgate Palmolive, Allegro Microsystems, Takeda Pharmaceuticals, Mondelez, PepsiCo, de Booking Group en vele anderen. Deze uiteenlopende reeks tevreden klanten is een bewijs van de effectiviteit en betrouwbaarheid van de oplossingen van Armis.

Armis heeft zichzelf gevestigd als een privébedrijf in de voorhoede van de innovatie op het gebied van cybersecurity. Hun platform biedt niet alleen geavanceerde technologie, maar integreert ook naadloos met bestaande infrastructuren, waardoor organisaties een holistische en effectieve cybersecurity strategie kunnen implementeren. Of het nu gaat om IT, IoT, IoMT, OT of ICS, Armis biedt een uitgebreide oplossing die meer bedrijfsvereisten dekt dan elke andere leverancier op de markt.

Downloads

Extra resources in het Engels

Explore cybersecurity mastery with Armis's whitepapers. "Alignment to the NIS2 Directive" tackles operational blind spots and underscores the responsibility in outsourcing cyber services. Discover how Armis aids NIS2 compliance, from risk management to empowering SOC teams.

In "Overcoming The Cybersecurity Asset Management Challenge," unravel cybersecurity complexities, including fragmentation and control loss. Armis provides a strategic approach, addressing the crucial need for comprehensive visibility—a cornerstone in effective cybersecurity.

"Closing Hidden Security Gaps in Zero Trust Architectures" by Armis focuses on Zero Trust in the public sector. It addresses challenges with unmanaged IoT/OT assets and the importance of total network visibility. Armis's role in enhancing Zero Trust security is highlighted.

Artikelen

Meer updates