Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco 1000 Series Aggregation Services Routers

Cisco 1000 Series Aggregation Services Routers bieden betrouwbaarheid, superieure prestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties en vormen de schakel tussen bedrijfsnetwerken en de cloud-edge voor optimale digitale succes.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Cisco 1000 Series Aggregation Services Routers: De kracht achter uw netwerk voor het digitale tijdperk

Welkom in de wereld van Cisco 1000 Series Aggregation Services Routers (ASR). Deze routers zijn meer dan alleen netwerkapparaten; ze vormen de ruggengraat van uw digitale succes. Ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, prestaties en beveiliging, zorgen de Cisco ASR 1000 Series ervoor dat uw bedrijf voorop blijft lopen in een altijd verbonden, digitaal wereld.

Cisco vManage

Kenmerken en voordelen

Als het gaat om het verbinden van uw bedrijfsnetwerk met de cloud, schitteren de Cisco ASR 1000 Series routers. Ze fungeren als de brug tussen uw bedrijf en de cloud-edge en bieden modulaire SD-WAN-compatibiliteit voor uitzonderlijke softwaregedefinieerde prestaties.

Verkrijg uitgebreid inzicht in internet, de cloud en SaaS-toepassingen. Dankzij de integratie van Cisco ThousandEyes kunt u nauwkeurig applicatieproblemen lokaliseren en bruikbare inzichten verkrijgen.

Met toonaangevende versleutelingsprestaties, gelaagde beveiligingsservices en een sabotagebestendig ontwerp verminderen ASR 1000-routers aanzienlijk uw aanvalsoppervlak en zorgen ze voor de beveiliging van uw edge-verkeer.

Een unieke chipset-architectuur splitst de bediening en dataplane-operaties, wat de prestaties verbetert, zelfs in complexe of drukke edge-omgevingen. Deze routers zijn gebouwd om te schalen, zodat uw netwerk met uw bedrijf kan meegroeien.

De nieuwste ASIC-technologie in de ASR 1000 Series biedt betrouwbare edge-prestaties, zelfs wanneer u te maken heeft met grote connectiviteitspieken.

Ontdek de ASR 1000 Series Routers van Cisco voor een netwerktransformatie

Ervaar de toekomst van netwerken met de Cisco ASR 1000 Series Aggregation Services Routers. Verhoog de mogelijkheden van uw netwerk, verbeter de beveiliging en zorg voor een uitzonderlijke gebruikerservaring. Ontdek onze collectie Cisco 1000 Series Aggregation Services Routers om de perfecte oplossing voor uw netwerkbehoeften te vinden.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates