Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco Industriële Routers

Ontdek Cisco's robuuste Industriële Routers, ontworpen om betrouwbare connectiviteit te garanderen in zware omgevingen, terwijl ze ingebouwde beveiliging, schaalbaarheid en SD-WAN-mogelijkheden bieden voor uitgebreide industriële netwerkoplossingen.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Ontketen industriële connectiviteit met de robuuste routers van Cisco

Verken de wereld van Cisco Industriële Routers, waar connectiviteit samengaat met robuuste betrouwbaarheid. Deze routers zijn ontworpen om te gedijen in de meest veeleisende omstandigheden. Ze stellen bedrijven in staat om hun netwerk uit te breiden naar afgelegen en uitdagende omgevingen zonder concessies te doen aan beveiliging of prestaties.

Cisco Industriële Routers

Kenmerken en voordelen

De Industriële Routers van Cisco combineren robuuste betrouwbaarheid, geïntegreerde beveiliging en schaalbaarheid om ononderbroken connectiviteit en bescherming te bieden voor industriële assets in uitdagende omgevingen, allemaal met SD-WAN-mogelijkheden.

Cisco Industriële Routers zijn doelbewust gebouwd om extreme temperaturen, trillingen, vochtigheid, stof en water te weerstaan, wat zorgt voor ononderbroken connectiviteit in veeleisende industriële omgevingen.

Verbind en beveilig al uw industriële assets, zelfs in afgelegen en geïsoleerde locaties. Cisco's Industriële Routers brengen uw volledige industriële infrastructuur naar het digitale tijdperk.

Geniet van beveiliging op ondernemingsniveau als standaardfunctie. Met geïntegreerde beveiligingsmaatregelen is er geen behoefte aan extra hardware om uw netwerk te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Deze routers zijn ontworpen om uit te blinken in zware buitenomstandigheden en bieden ongeëvenaarde duurzaamheid en levensduur in veeleisende industriële omgevingen.

Schaal uw netwerk moeiteloos op met tools voor extern beheer, waardoor IT- en operationele teams eenvoudig operaties kunnen implementeren en toezicht kunnen houden, ongeacht de locatie.

Omarm de toekomst van netwerken met SD-WAN-mogelijkheden, waardoor consistente beleidshandhaving, geautomatiseerde beveiligingsconfiguraties en geoptimaliseerde verkeersroutering van het bedrijf naar de edge mogelijk worden gemaakt.

Cisco - Industriële Router

Uitlegvideo: Waarom Cisco Industriële Routers?

Transformeer uw industriële connectiviteit

Verken ons assortiment industriële routers

Cisco Industriële Routers vormen de ruggengraat van industriële connectiviteit en bieden een robuuste en veilige oplossing voor het verbinden, beschermen en beheren van industriële assets. Verken ons assortiment industriële routers en revolutioneer de connectiviteit in uw industrie.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates