Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco Enterprise License Agreement

Een ideale aanvulling op SecureX.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Met Cisco's aankoopprogramma voor beveiliging is het eenvoudiger om onze beveiligingsproducten te bestellen en te implementeren, zodat u het meeste uit uw beveiligingsinvestering kunt halen. Het nieuwe Cisco SecureX-platform combineert integratie, automatisering en eenvoud om uw beveiligingsactiviteiten te verenigen. Simpel gezegd: hoe meer producten je gebruikt, hoe meer voordelen je krijgt op het gebied van correlatie en automatisering.

Cisco

Voordelen van het aankoopprogramma

icon Vereenvoudigde beveiliging
Vereenvoudigde beveiliging
Stroomlijn het beveiligingsbeheer met één enkele overeenkomst voor al je beveiliging. Alles bevindt zich in één portaal en alle licenties verlopen tegelijk.
icon Snellere beveiligingsreacties
Snellere beveiligingsreacties
Met een overeenkomst die directe toegang geeft tot Cisco's volledige portfolio van beveiligingsproducten, kun je de beveiliging die je nodig hebt in een oogwenk activeren zonder dat je er doorheen hoeft te springen.
icon Budgetten gaan verder
Budgetten gaan verder
We laten je het meeste uit je bronnen halen door geweldige kortingen, gratis groei en geweldige echte voorwaarden met ondersteuning aan te bieden.
icon Voorspelbare facturering
Voorspelbare facturering
We laten je betalen naar gebruik, met jaarlijkse betalingen en nul procent financiering beschikbaar via Cisco Capital.

Koopprogramma's voor Cisco Security

All-In enterprise overeenkomst

Onze All-In-overeenkomst, ook wel Enterprise License Agreement (ELA) genoemd, maakt het eenvoudiger en voordeliger om de juiste beveiligingstechnologie te kopen. Voor één prijs geven we je "all you can eat" toegang tot ons volledige portfolio van beveiligingsproducten. Dit is echte waarde.

Security Choice Enterprise-overeenkomst

Met onze Security Choice-overeenkomst kun je twee of meer beveiligingsproducten kopen met alle voordelen van Cisco in het aankoopprogramma. Implementeer wat je nu nodig hebt en voeg op elk gewenst moment in de toekomst meer producten toe.

Placeholder for Engineer focused on taskEngineer focused on task
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates