Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Gold Partner

Cisco licentie en support contract vernieuwen

Support, onderhoudscontract of licentie vernieuwingen.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Cisco Systems-licenties of support contractverlenging?

Zijn je Cisco Systems-licenties klaar voor verlenging? Is je Cisco Systems-supportcontract bijna beëindigd? Dit is het perfecte moment om te shoppen voor een competitieve aanbieding! Als een wereldwijde partner voor veel toonaangevende technologiebedrijven, kunnen we hoge kortingen bieden op ondersteuningscontracten en licentievernieuwingen. Vraag een offerte aan of download onze prijslijst door op een van de knoppen te klikken.

Support voor je Cisco Systems-oplossing met snelle, betrouwbare ondersteuning

In een wereld waar verandering de enige constante is, vertrouw je op jouw Cisco Systems-technologie om te leveren, ongeacht de wendingen die je bedrijf neemt. Als uitdagingen zich voordoen, kan het snel vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf het verschil betekenen tussen IT-crisis en IT-flexibiliteit.

Zowel ondersteuning voor Cisco Systems Standard (10x5) als Premium (24x7) biedt ondersteuning op afstand, zowel online als via de telefoon, proactieve ondersteuning voor gepland onderhoud, voorafgaande Return Materials Authorization (RMA) vervanging, software-upgrades en hulp bij Cisco Systems iRules. Je kunt Standard- of Premium-ondersteuning upgraden met Expedited RMA Services en Maintenance Add-on Packages. Daarnaast biedt Cisco Systems veel gratis zelfbedieningsresources om u te helpen het maximale uit uw Cisco Systems-investering te halen.

Over Nomios Nederland

Nomios Nederland is een toonaangevende netwerk- en beveiligingsintegrator die zich toelegt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als trusted advisor. Onze diepe ervaring geeft ons een duidelijke en zelfverzekerde visie om klanten te helpen de toekomst te doorlopen.

Als toonaangevend, onafhankelijk IT-servicesbedrijf zijn we uniek gepositioneerd om digitale transformaties mogelijk te maken: meer waarde creëren voor klanten, partners en aandeelhouders en groeimogelijkheden bieden voor onze mensen.

Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons om samenwerking te stimuleren en technologie-onafhankelijkheid te benutten. We hebben meer dan 40 toonaangevende wereldwijde partnernetwerkrelaties opgezet.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates