Placeholder for Crowdstrike Partner/ ResellerCrowdstrike Partner/ Reseller
Elevate Partner

CrowdStrike

De grootste organisaties ter wereld vertrouwen beveiliging toe aan CrowdStrike.

Placeholder for Crowdstrike header imageCrowdstrike header image

CrowdStrike is koploper op het gebied van endpoint security in de cloud. Het bedrijf heeft endpoint security revolutionair veranderd door als eerste en enige leverancier antivirusfunctionaliteit, Endpoint Detection & Response (EDR) en een 24/7 bewaakte opsporingsservice te bieden in een lichtgewicht agent.

Cloud-delivered endpoint protection

Het CrowdStrike Falcon™-platform dient ter vervanging van legacy-antivirusmiddelen en biedt een geheel nieuwe manier van beveiliging op basis van een toonaangevende cloudarchitectuur. CrowdStrike Falcon beschermt klanten tegen geavanceerde cyberaanvallen met behulp van kunstmatige intelligentie, machine learning en IoA-preventie (Indicator of Attack), waarmee zowel bekende als onbekende bedreigingen in real time worden tegengehouden.

De kern van hun innovatieve aanpak wordt gevormd door de CrowdStrike Threat Graph™, die dagelijks ruim 50 miljard gebeurtenissen analyseert en correleert van miljoenen sensoren in meer dan 170 landen. Het resultaat is beveiliging op basis van crowdsourcing voor alle klanten.

Een groot aantal omvangrijke bedrijven vertrouwt al op CrowdStrike, waaronder drie van de grootste wereldwijde bedrijven qua omzet, vijf van de tien grootste financiële instellingen, drie van de tien grootste zorgaanbieders en drie van de tien grootste energiebedrijven.

CrowdStrike

Oplossingen

CrowdStrike

Wij onderscheiden ons met bewezen capaciteiten in alle CrowdStrike oplossingen

icon Elevate partner
Elevate partner
Wij maken deel uit van een selecte groep Authorised Professional Services Partners wereldwijd.
icon Gecertificeerde engineers
Gecertificeerde engineers
Onze CrowdStrike-vaardigheden staan hoog aangeschreven bij 's werelds toonaangevende beveiligingsprofessionals.
icon Wereldwijde referenties
Wereldwijde referenties
Bedrijven van elke omvang kiezen voor Nomios om hun beveiligde digitale infrastructuren te verzorgen.
icon Support center
Support center
Nomios levert SOC-services en hoogwaardige ondersteuning op wereldwijde schaal.

Onze CrowdStrike-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van CrowdStrike met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door CrowdStrike zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw CrowdStrike-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates