Placeholder for Cybereason Partner/ ResellerCybereason Partner/ Reseller
Authorised Partner

Cybereason

Het Cybereason Defense Platform combineert preventie, detectie en respons op endpoints in één lichtgewicht agent.

Placeholder for Cr sand owl transparentCr sand owl transparent

Als verdedigers staan we samen sterker. Met Cybereason hoef je niet langer achter waarschuwingen aan te jagen, maar maak je een einde aan schadelijke activiteiten (Malops™) op computers, mobiele apparaten, servers en in de cloud.

Waarom Cybereason

Toegewijd aan verdedigers

Wij weten dat je elke dag alles op het spel hebt staan, en dat het met zoveel risico's kan lijken alsof de tegenstanders alle voordelen hebben. Samen kunnen we de macht terugnemen. Waar andere cyberbeveiligingsbedrijven een leverancier en een klant zien, zien wij een verenigd team van verdedigers die als één sterker zijn. Elke dag zullen wij het recht verdienen om het eerste telefoontje dat je pleegt en de eerste te zijn die jouw strijd aanbindt.

Future-ready beveiliging

Detecteer geavanceerde bedreigingen, versnel onderzoeken en zorg voor volledige herstelmaatregelen in de hele onderneming en overal waar de strijd zich beweegt. Het platform combineert op intelligentie gebaseerde blokkering van bedreigingen en op gedrag en machine learning gebaseerde NGAV-technieken om bekende en onbekende bedreigingen te voorkomen voor preventie, detectie en reactie in het hele netwerk, de cloudinfrastructuur en productiviteitssuites.

Operations staat centraal, niet de alerts

Je hoeft niet meer door een zee van waarschuwingen te waden om degene te vinden die er echt toe doet. Cybereason lokaliseert kwaadaardige activiteiten (Malops) vanaf de hoofdoorzaak tot aan elk getroffen endpoint en gebruiker met realtime, meerfasige weergaven van de volledige aanvalsdetails, zodat analisten aanvallen onmiddellijk kunnen begrijpen, lokaliseren en beëindigen met één enkele klik. Met Cybereason stop je niet alleen de inbreuk, maar beëindig je deze voordat deze begint.

Maak gebruik van al je data

De kwaliteit van jouw bescherming hangt af van de kwaliteit van de gegevens die worden geanalyseerd. Andere oplossingen filteren waardevolle eventgegevens, waardoor je minder inzicht en informatie krijgt. Cybereason loopt voorop op het gebied van gegevensverwerkingstechnologie en verzamelt, verwerkt en analyseert al jouw relevante gegevens in realtime, en kan deze, indien je dat wenst, voor jou toegankelijk maken voor altijd.

Automatisch aanvallen verhelpen

Met geautomatiseerde herstelmaatregelen van Cybereason wordt de gemiddelde hersteltijd teruggebracht van gemiddeld enkele dagen tot minuten. Traditionele oplossingen vereisen handmatige tussenkomst van analisten voor bijna elke taak, waardoor de kans op handmatige fouten toeneemt en de schaalbaarheid van jouw team ernstig wordt beperkt. Met Cybereason kan één analist maar liefst 200.000 endpoints verdedigen.

Detectie gebaseerd op gedrag

Traditionele endpointbeveiligingsoplossingen vertrouwen op beperkte Indicators of Compromise (IOC's) - de artefacten van eerder bekende aanvallen. Cybereason gaat verder dan IOC's en maakt gebruik van Indicators of Behavior (IOB's) om de subtiele tekenen van een aanval te detecteren. Deze gedragsketens onthullen een aanval in de vroegste stadia door schadelijke menselijke en machinale activiteit aan het licht te brengen om op unieke wijze nooit eerder vertoonde aanvallen bloot te leggen en te beëindigen voordat ze escaleren tot een grootschalige inbreuk.

Preventie - Detectie - Response

Waarom Cybereason ?

icon Defender preventid
Defender preventid
Geavanceerde aanvallen blokkeren voordat ze je netwerk binnendringen.
icon Defender detectia -
Defender detectia -
Ontdek zelfs de meest subtiele gedragingen en compromissen.
icon Defender respondor
Defender respondor
Verkort de onderzoekstijd drastisch en blokkeer aanvallen automatisch met een paar muisklikken.

Jouw Cybereason experts

Nomios is een bekroonde Cybereason-partner met geavanceerde specialismen, en de onderscheiding van meerdere gecertificeerde engineers in dienst. Onze engineers worden door Cybereason erkend als technische experts en pleitbezorgers van Cybereason-oplossingen. Dat betekent dat je bij Nomios kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring om jouw bedrijfsbehoeften nauwkeurig te beoordelen en een op Cybereason gebaseerde oplossing te ontwerpen, implementeren en beheren die aan jouw behoeften voldoet.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates