Placeholder for ExtraHop Partner/ ResellerExtraHop Partner/ Reseller
Authorised Partner

ExtraHop

ExtraHop levert cloud-gebaseerde netwerkdetectie en -respons die organisaties helpt boven het lawaai van waarschuwingen, organisatorische silo's en op hol geslagen technologie uit te stijgen, zodat ze hun bedrijf kunnen beschermen en laten groeien

Placeholder for Zetong li Kb6 LX Js Vuxs unsplashZetong li Kb6 LX Js Vuxs unsplash

Cloud-native security

Volledige zichtbaarheid, real-time detectie en intelligente respons. ExtraHop geeft het perspectief dat het nodig heeft om het hybride aanvalsoppervlak van binnenuit te begrijpen. Ons toonaangevende netwerkdetectie- en reactieplatform is speciaal ontwikkeld om te helpen voor het tal van waarschuwingen, silo's en op hol geslagen technologie uit te zijn, zodat je in de toekomst de cloud kunt veiligstellen.

  • Threat detection & response: Jaag op bedreigingen binnen de perimeter, met diepgaande context en geautomatiseerde responsworkflows
  • Cloud detection & response: Snelle aanpak van malafide gevallen, blootgestelde bronnen en lopende cloud-gebaseerde aanvallen
  • Security & IT tool consolidation: Brug de silo's, stroomlijn de responsworkflows en stel teams in staat om met schaalbaar inzicht te werken
  • Hygiëne en compliance: Houdt hybride onderneming proactief beschikbaar, veilig en compliant
ExtraHop

Reveal (X) 360

SaaS-gebaseerde netwerkdetectie en -respons.

Elimineer de blinde vlekken. Detecteer wat er aan de hand is. Ontruim de wachtrij sneller.

Het beveiligen van de moderne onderneming betekent het beschermen van een complex web van workloads bestaande uit hardware, applicaties en gegevens die verspreid zijn over de rand, de kern, externe arbeidskrachten en cloud implementaties. Met ExtraHop Reveal(x) 360 kun je beveiligingscontroles in hybride, multicloud- en ivd-omgevingen verenigen met een echte cloud-native network detectie en respons (NDR)-oplossing.

SaaS-gebaseerde Reveal(x) 360 biedt uniforme beveiliging in on-premises en cloudomgevingen, 360-graden zichtbaarheid en situationele intelligentie zonder wrijving, en onmiddellijke waarde met een lage beheerslast. Een cloud console stelt gebruikers in staat om on-demand sensoren te selecteren en te implementeren die per uur rechtstreeks vanuit Reveal(x) 360 worden gefactureerd, wat een eenvoudige manier biedt om op en neer te schalen, afhankelijk van de behoefte.

Placeholder for Rx360 hero laptop darkRx360 hero laptop dark
ExtraHop

Reveal (X) Enterprise

Zelfbeheerde netwerkdetectie en -respons.

Netwerkdetectie en -respons voor een veilige onderneming

Verhoogde externe arbeidskrachten, cloud adoptie en wijd verspreid gebruik van geavanceerde encryptie vormen een uitdaging voor beveiligingsteams die boven het lawaai van legacy tools en workflows uitstijgen, zodat ze hun hybride onderneming kunnen beschermen en versnellen.

ExtraHop Reveal(x) Enterprise is de marktleider op het gebied van netwerkdetectie en -respons (NDR) en biedt volledig inzicht op de "east-west visibility", detectie van bedreigingen in real-time binnen de perimeter en intelligente respons op schaal.

Onthul bedreigingen binnenin. Geen darkspace.

ExtraHop Reveal(x) netwerkdetectie en -reactie ontdekt en classificeert automatisch elke transactie, sessie, elk apparaat en elk onderdeel van een onderneming met een snelheid tot 100 Gbps, waarbij meer dan 70 bedrijfsprotocollen worden gedecodeerd en meer dan 5.000 functies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat onze machine accuraat en nauwkeurig blijft leren. Leer hoe ExtraHop op SaaS gebaseerde netwerkdetectie en respons op de cloud brengt met Reveal(x) 360.

Placeholder for Revealx laptop heroRevealx laptop hero

Onze Extrahop-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Extrahop met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Extrahop zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Extrahop-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates