Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

F5 BIG-IQ Centralised management

Beheert al je BIG-IP apparaten en services met een enkel, uniform beheerplatform.

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

Beheer al je BIG-IP-apparatuur vanaf een centrale locatie

Het toevoegen van meer apparatuur leidt altijd tot meer complexiteit. Daarom zul je behoefte hebben aan eenvoudig systeembeheer. BIG-IQ Centralized Management is daarvoor de ideale oplossing. Op een scherm kun je alles zien: van licenties tot beleid en van verkeer tot beveiliging.

Beheer van apps, infrastructuur en systemen in verschillende implementaties

Tegenwoordig neemt het aantal applicaties explosief toe. Applicaties zijn de manier waarop organisaties als de uwe zaken doen met hun klanten, en dat zal niet veranderen. Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat de ervaring van uw klanten aan hun verwachtingen voldoet. Het is belangrijk dat iedereen, van netwerkprofessionals tot ontwikkelaars, toegang heeft tot een uniforme, eenvoudig te gebruiken set van management, zichtbaarheid en orkestratie tools. BIG-IQ Centralised Management.

Beveiliging door zichtbaarheid

Maak holistische beveiliging en zichtbaarheid van versleuteld verkeer over meerdere apparaten mogelijk met F5 SSL Orchestrator, beheerd vanuit een speciaal BIG-IQ dashboard.

  • Gebruik gecentraliseerde controle om het juiste ontcijferingsbeleid te implementeren.
  • Bewaak en beheer versleutelde verkeersstromen binnen uw beveiligingsketen.
  • Detecteer verborgen bedreigingen binnen versleuteld verkeer over meerdere applicaties.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates