Ontmoet ons op Zorg & ICT - Stand F01.040 Lees meer

Platinum Partner
logo F5 BIG-IQ Centralised management

F5 BIG-IQ Centralised management

Beheert al je BIG-IP apparaten en services met een enkel, uniform beheerplatform.

Beheer al je BIG-IP-apparatuur vanaf een centrale locatie

Het toevoegen van meer apparatuur leidt altijd tot meer complexiteit. Daarom zul je behoefte hebben aan eenvoudig systeembeheer. BIG-IQ Centralized Management is daarvoor de ideale oplossing. Op een scherm kun je alles zien: van licenties tot beleid en van verkeer tot beveiliging.

BIG-IQ biedt gecentraliseerde asset tracking, policy management, analyse en rapportage en licenties voor de volgende F5 producten:

  • BIG-IP Local Traffic Manager (LTM)
  • BIG-IP Application Security Manager (ASM)
  • BIG-IP Advanced Firewall Manager (AFM)
  • BIG-IP Access Policy Manager (APM)
  • Services F5 Secure Web Gateway
  • BIG-IP DNS
  • F5 WebSafe en F5 MobileSafe (unieke beveiliging)

BIG-IQ ondersteunt BIG-IP fysieke en virtuele apparaten en het VIPRION-platform. In combinatie met F5's nieuwe applicatie-gebaseerde VE-apparaten, levert BIG-IQ het managementvlak voor BIG-IP Cloud Edition.

Placeholder for Big iq guiBig iq gui

Beheer van apps, infrastructuur en systemen in verschillende implementaties

Tegenwoordig neemt het aantal applicaties explosief toe. Applicaties zijn de manier waarop organisaties als de uwe zaken doen met hun klanten, en dat zal niet veranderen. Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat de ervaring van uw klanten aan hun verwachtingen voldoet. Het is belangrijk dat iedereen, van netwerkprofessionals tot ontwikkelaars, toegang heeft tot een uniforme, eenvoudig te gebruiken set van management, zichtbaarheid en orkestratie tools. BIG-IQ Centralised Management.

Beveiliging door zichtbaarheid

Maak holistische beveiliging en zichtbaarheid van versleuteld verkeer over meerdere apparaten mogelijk met F5 SSL Orchestrator, beheerd vanuit een speciaal BIG-IQ dashboard.

  • Gebruik gecentraliseerde controle om het juiste ontcijferingsbeleid te implementeren.
  • Bewaak en beheer versleutelde verkeersstromen binnen uw beveiligingsketen.
  • Detecteer verborgen bedreigingen binnen versleuteld verkeer over meerdere applicaties.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates