Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

F5 Networks Advanced Web Application Firewall (WAF)

Beschermt tegen de nieuwste aanvallen met gedragsanalyse, proactieve botafweer en versleuteling van de application layer van gevoelige gegevens.

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

Een veranderend risicolandschap vraagt om actieve bescherming

De digitale transformatie creëert in een versneld tempo nieuwe soorten risico's voor organisaties. F5's Advanced Web Application Firewall (WAF) helpt organisaties om deze veranderende risico's en uitdagingen aan te pakken en te beheersen.

Waarom de F5 Networks Web Application Firewall (WAF)?

Voor veel organisaties zijn apps hun business. Helaas zijn applicaties ook het initiële doelwit in 53 procent van de inbreuken, waarmee webaanvallen de belangrijkste oorzaak van datalekken zijn. Ondanks de beste inspanningen van veilige applicatie- en patch-management processen, blijft de helft van alle applicaties 24x7 kwetsbaar.

Web Application Firewalls (WAF) beschermen jouw applicaties tegen datalekken door kwetsbaarheden te verhelpen en aanvallen te stoppen. F5's Advanced Web Application Firewal biedt versleuteling van de applicatielaag, API-inspectie, bescherming tegen kwaadaardige bots en zelfs gedragsanalyses om je te helpen beschermen tegen aanvallen op applicaties.

Zonder de apps zelf te hoeven updaten, beschermt F5 Advanced WAF tegen de meest voorkomende aanvallen op jouw apps:

  • Geautomatiseerde aanvallen en bots die applicatiebronnen kunnen overweldigen
  • Aanvallen die applicatiegegevens stelen of gebruikmaken van gecompromitteerde accounts
  • Aanvallen op de applicatielaag die handtekeningen- en reputatiegebaseerde beveiligingsoplossingen omzeilen
  • Nieuwe aanvalsgebieden en bedreigingen als gevolg van de snelle invoering van API's
  • Bots die zich richten op browsergebaseerde en mobiele clients

Unieke mogelijkheden waarmee de WAF van F5 zich onderscheidt

F5 Advanced WAF identificeert en blokkeert aanvallen die veel andere WAF-oplossingen niet doen, vanwege ontbrekende verdedigingsmechanismemogelijkheden. Van L7 DDoS-detectie die gebruikmaakt van machine learning en behavioral analytics, tot applicatie-laag encryptie om te beschermen tegen diefstal van credentials en gegevens. Daarom bevatten F5's Advanced Web Application Firewalls functies die uniek zijn in de WAF-markt.

Advanced WAF

Eigenschappen

icon Geavanceerde applicatie bescherming
Geavanceerde applicatie bescherming
Een stijgende lijn in de beveiliging van applicaties. Het is een fundamentele transformatie waarbij machine learning, informatie over bedreigingen en diepgaande deskundigheid op het gebied van toepassingen worden gecombineerd.
icon Anti-Bot Mobile SDK
Anti-Bot Mobile SDK
In combinatie met F5 WAF-oplossingen beveiligt en beschermt het mobiele applicaties tegen bots en geautomatiseerde aanvallen via application whitelisting, gedragsanalyse, veilige cookie-validatie en geavanceerde app hardening.
icon Gedragsanalyse
Gedragsanalyse
Gedragsanalyse en machinaal leren zorgen voor uiterst nauwkeurige L7 DDoS-detectie en -beperking.
icon Proactieve verdediging tegen bots
Proactieve verdediging tegen bots
Identificeert kwaadaardige bots die standaarddetectiemethoden omzeilen en beperkt bedreigingen voordat ze schade aanrichten. Beschermt apps tegen geautomatiseerde aanvallen door bots en andere geautomatiseerde aanvalstools, helpt laag 7 DoS-aanvallen, webschrapen, brute krachtaanvallen en meer te voorkomen.
icon Gegevensbescherming
Gegevensbescherming
DataSafe-versleuteling beschermt gevoelige informatie tegen onderschepping door velden te versluieren en gevoelige gegevens te versleutelen. DataSafe versleutelt gegevens op de toepassingslaag ter bescherming tegen malware die gegevens extraheert en keyloggers, waardoor gestolen gegevens onbruikbaar worden.
icon API protocol security
API protocol security
Implementeert tools die REST/JSON, XML en GWT API's beveiligen.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates