Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

F5 BIG-IP Secure Web Gateway Services SWGS

Biedt zichtbaarheid en controle over inkomend en uitgaand verkeer.

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

Webtoegang in balans met beveiliging

We leven in een online wereld, maar ongecontroleerde, bedrijfsbrede webtoegang stelt jouw netwerk en toepassingen bloot aan talloze bedreigingen. Secure Web Gateway Services houdt je team verbonden zonder je netwerk, toepassingen of gegevens in gevaar te brengen.

Het werkt twee kanten op

Secure Web Gateway Services controleert de integriteit van endpoints voordat en nadat gebruikers verbinding maken met het web. Het is de enige gateway voor webtoegang die beschermt tegen zowel inkomende als uitgaande malware.

Neem het goede mee, laat het slechte achter

Met krachtige URL-categorisatie en filters kunt u per gebruiker de toegang tot sites en toepassingen toestaan, blokkeren of bevestigen en voortzetten. Het biedt beveiliging zonder de productiviteit van werknemers in gevaar te brengen.

De details zitten in de data

Verzamel inhoud- en contextbewuste gegevens en verwerk deze vervolgens met krachtige malwareanalysetools, zodat u patronen kunt detecteren die duiden op complexe aanvalsvectoren, zoals geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's).

Real-time beveiliging

Maak verbinding met een cloudgebaseerd bedreigingsinformatiesysteem dat webcontent en content van sociale media bewaakt. Door dagelijks tot wel vijf miljard contentverzoeken te verwerken, analyseert het systeem een aanzienlijke hoeveelheid actuele gegevens om de nieuwste bedreigingen proactief te voorspellen, te lokaliseren en te identificeren.

Secure Web Gateway Services

Eigenschappen

icon Zichtbaarheid
Zichtbaarheid
Bekijk wie welke sites bezoekt en maak een op gebruikers gebaseerd webbeveiligingsbeleid mogelijk door de identiteit van gebruikers te volgen.
icon Gebruikersgemak
Gebruikersgemak
Bewaak en controleer off-premises of cloudgebaseerde webactiviteiten van gebruikers met één enkele beheerweergave.
icon Rapportage
Rapportage
Gebruik de webgebaseerde Splunk App voor toegang tot geaggregeerde grafische rapporten over topgebruikers, webcategorieën en meer.
icon Beveiliging
Beveiliging
Bedreigingen opsporen die zijn ingebed in webpagina's met behulp van verschillende verdedigingstechnieken.
icon Tracking
Tracking
Leg webactiviteiten in forensisch detail vast en publiceer deze naar toonaangevende SIEM-oplossingen (Security Information and Event Management).
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates