Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller

F5 licentie en support contract vernieuwen

Lab Licenties, Proof of Concept en Virtuele Test Labs

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

F5 Networks-licenties of support contractverlenging?

Zijn je F5-licenties klaar voor verlenging? Is je contract voor ondersteuning van de F5 bijna beëindigd? Dit is het perfecte moment om te shoppen voor een competitieve aanbieding! Als een wereldwijde partner voor veel toonaangevende technologiebedrijven, kunnen we hoge kortingen bieden op supportcontracten en licentievernieuwingen. Vraag een offerte aan of download onze prijslijst door op een van de knoppen te klikken.

Support voor je F5-netwerkoplossing met snelle, betrouwbare ondersteuning

In een wereld waar verandering de enige constante is, vertrouw je op jouw F5-technologie om te leveren, ongeacht welke wendingen je bedrijf neemt. Als uitdagingen zich voordoen, kan het snel vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf het verschil betekenen tussen IT-crisis en IT-flexibiliteit.

F5Care Services

F5Care Services bieden een snelle reactie van de technische dienstingenieurs van F5 Networks en opties voor het vervangen van hardware waarmee je de juiste timing en middelen voor je netwerkbehoeften kunt kiezen. F5 Care verhoogt je operationele effectiviteit en verlaagt de operationele kosten door F5 Networks® Junos® Space Service Now te gebruiken om de tijd voor probleemidentificatie en diagnose te verkorten. Hierdoor kunnen je medewerkers zich concentreren op het runnen van het bedrijf en niet op het repareren van apparatuur.

Ontvang de allerbeste traditionele 24x7-ondersteuning. Profiteer van de bekroonde online-ondersteuning die wordt beoordeeld als een van de tien beste websites voor webondersteuning voor een branche die zes opeenvolgende jaren ongekend hoog is, volgens de Association of Support Professionals (ASP). Geen enkel ander netwerkbedrijf heeft meer dan drie opeenvolgende ASP-prijzen gewonnen.

  • Is maximale netwerkbeschikbaarheid een prioriteit voor jouw organisatie?
  • Is je interne IT-personeel te dun uitgerekt?
  • Moet je het netwerkrisico verminderen, terwijl je de waarde van uw netwerkinvestering verhoogt?
  • Wil je je huidige ondersteuningskosten verlagen?

Als je "ja" hebt geantwoord op een of meer van deze vragen, zul je profiteren van F5 Care Services. Experts bij het bereiken van netwerkbeschikbaarheidsniveaus, onze ingenieurs en technici kunnen je organisatie helpen de meest agressieve netwerkbehoeften te bereiken door middel van operationele ondersteuning die maximale uptime, bruikbaarheid en waarde garandeert.

Servicebeschrijving

F5 Care combineert traditionele 24x7 technische ondersteuning op afstand, hardware-vervangingsservices, online ondersteuning en serviceautomatisering. F5 Care is meer dan een eenvoudige breakfix-service en helpt je te voldoen aan de netwerkvraag met technische en operationele ondersteuning die is ontworpen om uw netwerk betrouwbaar te houden en tegelijkertijd uw krachtige netwerkinvestering te beschermen.

  • Schaal je operationele team op tot nieuwe hoogten en maak gebruik van meerlaagse beveiligingsfuncties via Service Now-managementmogelijkheden.
  • Vergroot je operationele effectiviteit en verlaag de operationele kosten door Service Now te gebruiken om de tijd die nodig is voor probleemidentificatie, probleemoplossing en communicatie met de technische ondersteuning van F5 Networks te verkorten.
  • Vereenvoudig de operationele processen aanzienlijk door middel van zelfdiagnose en geautomatiseerde rapportage van incidenten om de Mean Time to Resolution (MTTR) aanzienlijk te verminderen, zodat medewerkers zich kunnen concentreren op taken met een hogere prioriteit die het bedrijf drijven.
  • Verhoog de operationele efficiëntie door gedetailleerd voorraadbeheer te automatiseren.
  • Verbetering van de operationele stabiliteit met vroege identificatie van incidenten die in realtime worden gerapporteerd, die preventieve diagnose en reparatie mogelijk maken en de beschikbaarheid van je netwerk vergroten.

F5 Care Services: F5 Care Plus en F5 Care

F5 Care Plus levert proactieve en gepersonaliseerde diensten, evolueert mee met je zakelijke initiatieven en biedt de hoogste netwerkbeschikbaarheid.
F5 Care verbetert de productiviteit van het personeel en verlaagt de operationele kosten door 24x7 ondersteuning en automatisering met prijzen te winnen.

Over Nomios Nederland

Nomios Nederland is een toonaangevende netwerk- en beveiligingsintegrator die zich toelegt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als trusted advisor. Onze diepe ervaring geeft ons een duidelijke en zelfverzekerde visie om klanten te helpen de toekomst te doorlopen.

Als toonaangevend, onafhankelijk IT-servicesbedrijf zijn we uniek gepositioneerd om digitale transformaties mogelijk te maken: meer waarde creëren voor klanten, partners en aandeelhouders en groeimogelijkheden bieden voor onze mensen.

Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons om samenwerking te stimuleren en technologie-onafhankelijkheid te benutten. We hebben meer dan 40 toonaangevende wereldwijde partnernetwerkrelaties opgezet.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates