Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Advanced Partner

Fortinet FortiMail: Emailbeveiliging

Geavanceerde, meerlaagse bescherming tegen het volledige spectrum van e-mailbedreigingen.

Placeholder for Visibility and ManagementVisibility and Management

FortiMail levert uitgebreide, eersteklas bescherming tegen bedreigingen

E-mail is een essentieel hulpmiddel voor de dagelijkse zakelijke communicatie en productiviteit. Het is ook een populaire aanvalsvector onder dreigingsactoren die proberen aanmeldingsgegevens te stelen, gevoelige gegevens te verkrijgen of deze vast te houden voor losgeld, of geld te stelen door toegang te krijgen tot bankgegevens. Nu aanvallers steeds geavanceerdere campagnes met meerdere aanvalsvectoren tegen hun doelwitten opzetten, moet e-mailbeveiliging meerlaagse bescherming bieden.

Met best-in-class prestaties gevalideerd door onafhankelijke testfirma's, levert FortiMail geavanceerde meerlaagse bescherming tegen het volledige spectrum van e-mailbedreigingen. FortiMail wordt aangestuurd door FortiGuard Labs informatie over bedreigingen en is geïntegreerd in de Fortinet Security Fabric. FortiMail helpt uw organisatie bij het voorkomen, detecteren en reageren op e-mailbedreigingen, waaronder spam, phishing, malware, zero-day bedreigingen, impersonatie en aanvallen via Business Email Compromise (BEC).

Geavanceerde meerlaagse beveiliging

FortiMail brengt geavanceerde mogelijkheden samen om het volledige spectrum van e-mail bedreigingen aan te pakken waarmee organisaties vandaag de dag worden geconfronteerd. Het beschermt tegen:

  • Bekende bedreigingen
  • Verdachte bedreigingen
  • Onbekende/zero-day bedreigingen
  • Pogingen tot imitatie
  • Compromittering van zakelijke e-mail (BEC)

FortiMail - De toekomst van e-mailbeveiliging gaat verder dan e-mail

De toekomst van e-mailbeveiliging is fabric-enabled om de groeiende complexiteit van bedreigingen en multi-vector campagnes tegen te gaan. Als onderdeel van een weefsel kunnen Indicators of Compromise en andere telemetrie worden gedeeld voor verbeterde beveiliging binnen uw gehele beveiligingsinfrastructuur. IT- en beveiligingsteams kunnen de punten beter met elkaar verbinden om campagnes met meerdere sectoren door geraffineerde actoren te identificeren. En intensieve en repetitieve workflows, waaronder respons, kunnen worden geautomatiseerd om de belasting van beveiligingsteams te verminderen.

Emailbeveiliging

FortiMail voordelen

FortiMail levert uitgebreide, bewezen bescherming tegen e-mailbedreigingen tegen toonaangevende kosten ten opzichte van de prestaties. De oplossing biedt flexibele inzetmogelijkheden en bedrijfsmodi voor cloud-gebaseerde, on-premise of hybride e-mailomgevingen, inclusief beheerde oplossingen.

icon Uitgebreide bescherming
Uitgebreide bescherming
FortiMail integreert geavanceerde mogelijkheden om te beschermen tegen evoluerende bedreigingen zoals phishing, malware, ransomware, impersonatie en BEC-aanvallen
icon Fabric-enabled e-mail beveiliging
Fabric-enabled e-mail beveiliging
FortiMail maakt deel uit van de Fortinet Security Fabric en maakt gebruik van geavanceerde mogelijkheden uit de hele Security Fabric om e-mailbeveiliging te verbeteren en tegelijkertijd Indicators of Compromise (IoC) te delen binnen uw beveiligingsinfrastructuur.
icon Hoge prestaties gevalideerd door onafhankelijke tests
Hoge prestaties gevalideerd door onafhankelijke tests
Fortinet is de enige leverancier die consequent zijn effectiviteit test, publiceert en bewijst met onafhankelijke testbedrijven
icon Aangedreven door bedreigingsinformatie van FortiGuard Labs
Aangedreven door bedreigingsinformatie van FortiGuard Labs
Telemetrie verzameld van meer dan 5,6 miljoen sensoren die wereldwijd zijn ingezet, geeft FortiGuard Labs uitzonderlijk inzicht in bedreigingen in de echte wereld. FortiGuard-experts analyseren deze informatie 24 uur per dag om informatie over bedreigingen van de hoogste kwaliteit te leveren
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates