Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortinet FortiWeb: Web Application Firewall

Machine learning-gebaseerde bescherming voor bedrijfskritische toepassingen.

Placeholder for Fortinet header imageFortinet header image

FortiWeb: Uitgebreide beveiliging van webtoepassingen

FortiWeb is een web application firewall (WAF) die gehoste webtoepassingen beschermt tegen aanvallen die gericht zijn op bekende en onbekende exploits. Met behulp van AI-verbeterde meerlaagse en gecorreleerde detectiemethoden verdedigt FortiWeb toepassingen tegen bekende kwetsbaarheden en tegen zero-day bedreigingen.

Met behulp van een geavanceerde meerlaagse en gecorreleerde aanpak, FortiWeb biedt volledige beveiliging voor uw externe en interne web-based applicaties tegen de OWASP Top 10 en vele andere bedreigingen. Het hart van FortiWeb is een AI-gebaseerde detectie-engine die gebruik maakt van machine learning om verzoeken te identificeren die afwijken van normale patronen en actie onderneemt om toepassingen te beschermen tegen bekende en onbekende zero-day bedreigingen.

Geavanceerde grafische analyse en rapportage

FortiWeb bevat een suite van grafische analyse tools genaamd FortiView. Net als andere Fortinet-producten zoals FortiGate, FortiWeb geeft beheerders de mogelijkheid om te visualiseren en drill-down in de belangrijkste elementen van FortiWeb, zoals server / IP-configuraties, aanval en verkeer logs, aanval kaarten, OWASP Top 10 aanval categorisatie, en gebruikersactiviteiten. Met FortiView voor FortiWeb kunnen beheerders snel verdachte activiteiten in realtime identificeren en kritieke gebruikssituaties aanpakken, zoals de oorsprong van bedreigingen, veel voorkomende schendingen en client / apparaat risico's.

Diepe integratie in de Fortinet-beveiligingsstructuur en scanners van derden

Naarmate het bedreigingslandschap zich verder ontwikkelt, vereisen veel nieuwe bedreigingen een meervoudige aanpak voor de bescherming van webgebaseerde toepassingen. Geavanceerde aanhoudende bedreigingen die zich richten op gebruikers kunnen veel verschillende vormen aannemen dan traditionele single-vector aanvalstypen en kunnen bescherming omzeilen die alleen wordt geboden door een enkel apparaat. De integratie van FortiWeb met FortiGate en FortiSandbox breidt de basis WAF-bescherming uit door synchronisatie en het delen van bedreigingsinformatie om zowel diep verdachte bestanden te scannen als geïnfecteerde interne bronnen te delen.

Placeholder for Two young engineers officeTwo young engineers office

FortiWeb Cloud WAF: Geniet van de bescherming van een volledig uitgeruste Web Application Firewall (WAF)

FortiWeb Cloud WAF as a Service levert web applicatie beveiliging als een SaaS-oplossing. Bescherm gehoste webapplicaties zonder de infrastructuur te implementeren en te beheren - laat Fortinet applicaties je beveiligen terwijl er wordt gericht op het leveren van zakelijke waarde van webapplicaties. De oplossing vereist minimale configuratie en beheer en kan worden ingezet voor applicaties door je aan te melden via de AWS Marketplace. De oplossing maakt gebruik van meerdere beschermingstechnieken om snel en accuraat bedreigingen te mitigeren terwijl normaal verkeer gewoon door kan gaan.

Een volledig uitgeruste WAF die eenvoudig te implementeren en te beheren is

Met FortiWeb Cloud WAF as a Service, geniet je van de bescherming van een volledig uitgeruste Web Application Firewall (WAF) terwijl applicaties snel worden uitgerolt in AWS zonder je eigen infrastructuur te beheren en te onderhouden. Het aanvalsoppervlak verandert elke keer nadat je een nieuwe internetapplicatie implementeert, en met public cloud kunnen die internetapplicaties sneller dan ooit implementeren. Je hebt een oplossing nodig die elke webgebaseerde toepassing kan beschermen die je implementeert, inclusief kortlopende toepassingen die mogelijk slechts korte tijd worden uitgevoerd en langlopende toepassingen die snel kunnen evolueren omdat je een DevOps-benadering hanteert om toepassingen en services met hoge snelheid te leveren. Het beschermen van applicaties met een SaaS-gebaseerde WAF-oplossing biedt ook de mogelijkheid om pay-as-you-go te betalen, waardoor je dezelfde bescherming kunt bieden voor al je AWS-gehoste applicaties zonder dat je overtollige capaciteit hoeft aan te houden die mogelijk onderbenut wordt.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

FortiWeb cloud WAF voordelen

FortiWeb Cloud WAF as a Service maakt gebruik van dezelfde uitgebreide benadering van beveiliging als andere FortiWeb-vormfactoren, met inbegrip van IP-reputatie, DDoS-bescherming, protocolvalidatie, signaturen van toepassingsaanvallen en nog veel meer om toepassing te verdedigen tegen een breed scala van bedreigingen, waaronder de OWASP Top 10.

100% Cloud-gebaseerde WAF as a Service

Pay as you go, gebaseerd op verkeer en het aantal beschermde toepassingen

Bescherming tegen OWASP Top 10, inclusief cross-site scripting en SQL-injectie

Snelle implementatie via AWS Marketplace

Geavanceerde analyse en rapportage

Geleverd binnen dezelfde AWS-regio als uw applicatie, met betere prestaties, een vereenvoudigde regelgevingsomgeving en lagere bandbreedtekosten

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates