Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortinet FortiVoice

Bedrijfstelefoonsystemen: Gecentraliseerde en geavanceerde communicatiefuncties.

Placeholder for Fortinet header imageFortinet header image

De FortiVoice Enterprise IP PBX voice-oplossingen geven totale call control en geavanceerde communicatie-functies voor een uitstekende klantenservice en efficiënte samenwerking tussen medewerkers. Krachtig, betaalbaar en eenvoudig, FortiVoice Enterprise-systemen leveren krachtige functies en waarde aan kantoren met maximaal 10.000 telefoongebruikers. FortiVoice telefoonsystemen bevatten alles wat je nodig hebt om oproepen professioneel te behandelen, de communicatiekosten te beheersen en overal verbonden te blijven.

FoirtiVoice Enterprise ingebouwde basisfuncties

FortiVoice Enterprise-systemen omvatten alle fundamenten van enterprise-class spraakcommunicatie, zonder extra licenties te kopen of kaarten te installeren. Auto attendants, automatische provisioning, lijn / extensie verschijning, belgroepen, gebruikersrechten, wachtrij, call barge, multilocatie-integratie en nog veel meer zijn ingebouwd. FortiVoice systemen zijn eenvoudig aan te schaffen, eenvoudig te installeren en eenvoudig te beheren, dus u bespaart de hoofdpijn die komt met de meeste enterprise telefoonsystemen.

Met het FortiVoice persoonlijke webportaal kunnen medewerkers hun gesprekslogboeken bekijken, hun eigen messaging configureren en beheren en toegang krijgen tot andere functies. Medewerkers krijgen controle over hun telefoons, en uw IT-personeel krijgt een pauze van het hebben van elke kleine wijziging te configureren.

FortiVoice enterprise IP-PBX

De FortiVoice Enterprise IP-PBX voice-oplossingen zijn gebouwd voor kantoren en gedistribueerde netwerken met verschillende soorten telefoongebruikers. FortiVoice Enterprise-systemen bieden totale call control en geavanceerde communicatiefuncties voor een uitstekende klantenservice en efficiënte samenwerking tussen medewerkers. Krachtig, betaalbaar en eenvoudig, FortiVoice telefoon systemen omvatten alles wat nodig is om oproepen professioneel te behandelen, de communicatiekosten te beheersen en overal verbonden te blijven.

Naast het werken met de gebruiksvriendelijke serie FortiFones, kan het personeel met het FortiVoice persoonlijke webportaal hun gesprekslogboeken bekijken, hun eigen messaging configureren en beheren en toegang krijgen tot andere functies. Werknemers krijgen controle over hun telefoons, en IT-personeel krijgt een pauze van het hebben van elke kleine wijziging te configureren.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates