Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller

Fortinet FortiGate firewalls

Next-Generation Firewall: Bescherm elke netwerk-edge op elke schaal.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

FortiGate Next-Generation Firewalls (NGFW)

FortiGate NGFW's zijn netwerkfirewalls die worden aangedreven door speciaal gebouwde SPU's (Security Processing Units), waaronder de nieuwste NP7 (Network Processor 7). Ze maken security-gedreven netwerken mogelijk, en zijn ideale netwerk firewalls voor hybride en hyperscale datacenters.

Fortinet NGFW's verminderen de kosten en complexiteit door het elimineren van wisselproducten en het consolideren van toonaangevende beveiligingsmogelijkheden zoals secure sockets layer (SSL) inspectie inclusief de nieuwste TLS1.3, web filtering, intrusion prevention system (IPS) om volledig inzicht te bieden en elke rand te beschermen. Fortinet NGFW's voldoen op unieke wijze aan de prestatiebehoeften van hyperscale en hybride IT-architecturen, waardoor organisaties in staat zijn een optimale gebruikerservaring te leveren en beveiligingsrisico's te beheren voor een betere bedrijfscontinuïteit.

FortiGate next-generation firewalls inspecteren verkeer op hyperscale wanneer het het netwerk binnenkomt en verlaat. Deze inspecties gebeuren op ongeëvenaarde snelheid, schaal en prestaties om ervoor te zorgen dat alleen legitiem verkeer wordt toegelaten, allemaal zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring of het creëren van kostbare downtime.

Als integraal onderdeel van de Fortinet Security Fabric, kunnen FortiGate NGFW's communiceren binnen het uitgebreide Fortinet-beveiligingsportfolio en met beveiligingsoplossingen van derden in een multivendor-omgeving. FortiGate NGFW's integreren naadloos met kunstmatige intelligentie (AI) aangedreven FortiGuard en FortiSandbox diensten om bescherming te bieden tegen bekende en zero-day bedreigingen en de operationele efficiëntie te verbeteren door integratie met Fabric Management Center.

FortiGate

Oplossingen

Beveiliging van jouw datacenter met FortiGate netwerk firewalls

FortiGate Next-Generation Firewalls worden aangedreven door speciaal gebouwde security processing units (SPU's), waaronder de nieuwste NP7 (Network Processor 7). Ze maken security-gedreven netwerken mogelijk, en zijn ideale netwerk firewalls voor hybride en hyperscale datacenters. Fortinet NGFW's verminderen de kosten en complexiteit door het elimineren van wisselproducten en het consolideren van toonaangevende beveiligingsmogelijkheden zoals secure sockets layer (SSL) inspectie inclusief de nieuwste TLS1.3, web filtering, intrusion prevention system (IPS) om volledige zichtbaarheid te bieden en elke netwerkrand te beschermen. Fortinet NGFW's voldoen op unieke wijze aan de prestatiebehoeften van hyperscale en hybride IT-architecturen, waardoor organisaties een optimale gebruikerservaring kunnen leveren en beveiligingsrisico's kunnen beheren voor een betere bedrijfscontinuïteit.

Placeholder for Engineer with laptop datacenterEngineer with laptop datacenter

FortiGate NGFW-gebruikssituaties

FortiGate NGFW's helpen organisaties bij het bereiken van digitale transformatie door elke edge en elke applicatie op elke schaal te beschermen door de operationele efficiëntie te verbeteren, workflows te automatiseren en een sterke beveiligingshouding te leveren met best-of-breed bescherming tegen bedreigingen. FortiGate NGFW's bieden de hoogste beveiligingsgraad in de branche en bieden de volgende voordelen:

Externe beveiligingsrisico's beheren

Met de groeiende hoeveelheid HTTPS-verkeer zijn organisaties zonder TLS-decryptiestrategieën in feite blind voor de bijna 90% van het HTTPS-verkeer dat is versleuteld. Bijgevolg worden ze blootgesteld aan gerichte malwarecampagnes en gegevensverlies. FortiGate NGFW's leveren security-gedreven netwerken om volledig inzicht te krijgen in toepassingen, bedreigingen en netwerken. Dit beschermt elke rand, met industrie-validated best-of-breed beveiliging om activiteiten draaiende te houden en bedrijfscontinuïteit te bereiken

Interne beveiligingsrisico's beheren

Platte netwerken verzwakken wanneer ze worden aangevallen omdat ze geen geavanceerde beveiligingsinspectie bieden. FortiGate NGFW's leveren netwerkgebaseerde segmentatie om het aanvalsoppervlak te verkleinen en het vermogen van een aanval om zich lateraal binnen het netwerk te verspreiden te beperken, waarbij elke segmentatie (micro-, macro-, poort- of applicatiegebaseerd) wordt beveiligd met geautomatiseerde workflows, adaptief vertrouwen en krachtige bescherming tegen bedreigingen om verdediging in de diepte, compliance en Trusted Application Access te bereiken.

Kwetsbaarheden beheren

Het merendeel van de malware verspreidt zich door gebruik te maken van bekende kwetsbaarheden en is een belangrijke oorzaak van aanvallen. FortiGate NGFW's bieden geconsolideerde IPS zonder afbreuk te doen aan de prestaties om virtuele patching te bieden en te voorkomen dat bekende en 'zero-day'-aanvallen worden uitgevoerd en de kosten en complexiteit te verlagen.

Bied beveiliging op hyperschaal

Traditionele firewalls raken verstopt bij het verwerken van de grote toestroom van gebruikersverkeer die vereist is bij hyperscale snelheden. Het resultaat is dat de gebruikerservaring eronder lijdt. Afzien van beveiliging opent de deuren voor aanvallers om je diensten te verstoren. Fortinet NGFW's bieden unieke en ongeëvenaarde beveiliging om ervoor te zorgen dat jouw zakelijke websites toegankelijk blijven, responsief zijn en een optimale gebruikerservaring bieden

Beveiligde cloud on-ramp

Organisaties willen de cloud gebruiken voor wendbaarheid, veerkracht en om op verzoek te kunnen schalen. Het veilig verplaatsen van gegevens van en naar de cloud op netwerksnelheden is vereist om zowel de gebruikerservaring als de compliance te behouden. Traditionele firewalls staan geen snelle overdracht van grote datasets toe en vertragen als gevolg daarvan de bedrijfsvoering. Fortinet next-generation firewalls bieden een snelle overdracht van grote datasets, Elephant Flows genaamd, die kunnen oplopen tot 100Gbps en kunnen worden versleuteld met IPsec op dezelfde doorvoersnelheden.

Fortigate

Kenmerken en voordelen

Volledige zichtbaarheid

Verwijder ongecontroleerde blinde vlekken met SSL-inspectie van alle gecodeerde stromen, inclusief TLS 1.3.

Berscherm tegen bedreigingen

De beste beveiliging in de branche met geautomatiseerde bescherming tegen bedreigingen.

Integratie in beveiligingsstructuur

Wissel op intelligente wijze bedreigingsinformatie uit over het hele digitale aanvalsoppervlak om snelle en geautomatiseerde bescherming te bieden.

Beheercentrum voor de beveiligingsstructuur

Beheerautomatisering, orkestratie en analyses via één console.

Gevalideerde beveiligingseffectiviteit

Onafhankelijk gecertificeerde en doorlopende updates van bedreigingsinformatie bieden robuuste bescherming tegen bekende en onbekende aanvallen.
Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo

Meer updates