Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortinet SD-WAN

Waarom organisaties zich tot SD-WAN wenden om aan de behoeften van digitale transformatie te voldoen.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Wat is SD-WAN?

SD-WAN is een software-defined wide area network architectuur waarmee organisaties hun traditionele WAN-netwerken kunnen moderniseren om te voldoen aan de groeiende behoeften van de digitale evolutie. Met SD-WAN-oplossingen krijgen organisaties high-performance netwerkmogelijkheden die digitale transformatie-initiatieven ondersteunen om activiteiten te vereenvoudigen en de bedrijfsflexibiliteit te vergroten.

Waarom overstappen op SD-WAN?

Gedistribueerde organisaties met meerdere vestigingen op afstand stappen over van WAN's met beperkte prestaties naar SD-WAN-architecturen om de prestaties te optimaliseren en de flexibiliteit te maximaliseren. SD-WAN biedt sturing van bedrijfsapplicaties, kostenbesparingen en high-performance voor Software-as-a-Service (SaaS) applicaties en unified communication services.

Welke SD-WAN-oplossing moet je kiezen?

De SD-WAN-markt groeit snel met leveranciers die staan te popelen om in te spelen op de nieuwste netwerkinnovatie. Het kan moeilijk zijn om door dit complexe landschap te navigeren en de juiste leverancier te kiezen die voldoet aan de high-performance mogelijkheden van jouw unieke bedrijf.

Moderne SD-WAN-oplossingen moeten niet alleen ononderbroken prestaties bieden, maar moeten ook worden versterkt met functies om gedistribueerde netwerken te beveiligen tegen geavanceerde cyberaanvallen. Dit is de reden waarom 72% van de ondervraagde executives in een recent Gartner-rapport over SD-WAN-zorgen aangaf dat het beveiligen van hun SD-WAN-implementatie hun grootste zorg was.

Factoren die in overweging moeten worden genomen bij de selectie van een SD-WAN-oplossing

  • Productvolwassenheid; Hoe gevestigd is de leverancier in termen van netwerk- en beveiligingsmogelijkheden, en hoe lang is hun SD-WAN-oplossing al op de markt? Een groenere leverancier kan ervaring en belangrijke tests door derden missen.
  • Beveiliging; Heeft deze SD-WAN-oplossing beveiligings- en netwerkmogelijkheden ingebouwd? Zo niet, dan brengt dit je organisatie in gevaar en kan het netwerken complexer maken doordat er een extra beveiligingsoplossing aan het netwerk moet worden toegevoegd.
  • Kosten; Vergelijk de kostenbesparingen voor elke oplossing. Bovendien, als een SD-WAN-oplossing geen beveiliging heeft, zal een extra cyberbeveiligingsproduct de kosten opdrijven.
  • Infrastructuurintegraties; Hoe goed integreert deze SD-WAN-oplossing met de rest van je netwerkarchitectuur? Zoek naar een oplossing op basis van een beveiligingsweefsel die naadloos integreert met andere producten in het netwerk voor realtime communicatie en informatie over bedreigingen.

Waarom FortiGate Secure SD-WAN?

FortiGate Secure SD-WAN levert ingebouwde beveiliging plus high-speed netwerkmogelijkheden, zodat organisaties de cloud applicatie toegang en prestaties krijgen die ze nodig hebben, samen met toonaangevende bescherming die niet ten koste gaat van de snelheid. De Fortinet Secure SD-WAN-oplossing is getest en gevalideerd door NSS Labs voor high-performance, beveiliging en lage TCO. Fortinet's bewezen bekwaamheid als leider op het gebied van beveiliging en netwerken maken het een duidelijke keuze voor een complete SD-WAN-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates