Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Advanced Partner

Fortinet Secure Web Gateway

Bescherming op enterprise niveau tegen bedreigingen via internet.

Placeholder for Visibility and ManagementVisibility and Management
introductie

FortiProxy SWG

Omdat bedrijven hun WAN Edge blijven herontwerpen met de snelle migratie van applicaties naar de cloud, blijft het aanvalsoppervlak op de externe locaties/filialen toenemen. Dit risico is vooral groot voor webgebaseerd verkeer, omdat webgebaseerde dreigingen een van de primaire aanvalsvectoren blijven. Omdat aanvalstechnieken geavanceerder en veelzijdiger worden, hebben organisaties een geïntegreerde aanpak nodig om zich te beveiligen tegen externe en interne risico's. FortiProxy, de veilige webgateway van Fortinet, biedt flexibele inzetmogelijkheden om bescherming te bieden tegen dreigingen van het internet zonder afbreuk te doen aan de ervaring van de eindgebruiker.

FortiProxy beschermt je medewerkers tegen aanvallen via het internet. Het bevat belangrijke functies - URL filtering, DLP, zichtbaarheid en controle van applicaties, antivirus, inbraakpreventie, inhoudsanalyse, krachtige SSL-decodering en isolatie van clientbrowsers - in een geïntegreerde oplossing met 15 Gbps proxysnelheden en schaalbaarheid van 500 tot 50.000 gebruikers.

Het levert brede bescherming en zichtbaarheid voor elk netwerksegment, apparaat en toepassing, of deze nu virtueel, in de cloud of op locatie wordt ingezet. FortiProxy biedt ook ongeëvenaarde SSL-decoderingsmogelijkheden met ingebouwde hardwareversnelling. Bovendien is het geïntegreerd met belangrijke Security Fabric componenten, zoals FortiSandbox, voor AI-gestuurde zero-day file malware analyse, en FortiAnalyzer voor gecentraliseerde logboekanalyse.

FortiProxy

Eigenschappen en voordelen

Diepgaande zichtbaarheid

Bekijk applicaties, gebruikers en apparaten, zelfs als ze versleuteld zijn, om dreigingen te detecteren en tegen te houden.

Filteren en inhoudsanalyse

Filter op categorie, website en pagina, gecombineerd met AI-gebaseerde analyse van ingesloten afbeeldingen.

Geoptimaliseerde gebruikerservaring

Verbeter de gebruikerservaring met content caching, splitsen van videostreams en WAN-optimalisatie.

AI-powered security

Bescherm je gebruikers met intelligente security functies die kunnen worden opgeschaald naar elke omgeving.

Security processors

Gebruik gespecialiseerde ASIC's om netwerk- en securityprestaties te versnellen.

Volledige databescherming

Profiteer van URL-filtering, SSL-inspectie, DLP, IPS, sandboxing, RBI, app-zichtbaarheid en -controle.
Video demo

FortiProxy: Hoge zichtbaarheid en krachtige bescherming

Nu aanvallen steeds veelzijdiger worden, moeten organisaties een geïntegreerde aanpak implementeren om zich te beschermen tegen kwaadaardig webverkeer, websites en virussen. FortiProxy, de veilige webgateway van Fortinet, pakt deze problemen aan met één uniform product dat bescherming biedt tegen webaanvallen met URL-filtering, verdediging tegen geavanceerde dreigingen en bescherming tegen malware. In deze video laten we zien hoe je FortiProxy kunt implementeren met Expliciete proxy configuratie en hoe je Fortinet's Secure Web Gateway kunt gebruiken om je organisatie te beveiligen.

Deze video introduceert een aantal van de belangrijkste functies en mogelijkheden van FortiProxy. Ontdek hoe FortiProxy gebruik maakt van meerdere FortiGuard diensten om gebruikers te beschermen tegen de nieuwste dreigingen en om naleving af te dwingen.

Use case

Fortiproxy

icon On-prem internet security
On-prem internet security
Expliciete proxy, transparante proxy, routing op basis van beleid en WCCP-mogelijkheden met diepgaande inhoudsanalyse en native browserisolatie zijn inbegrepen.
icon Hybrid deployment
Hybrid deployment
On-prem hardware & VM implementatie-opties ondersteunen agent en agentless modellen met PAC bestandshosting of SSL-VPN voor volledige zichtbaarheid en consistente security.
icon Externe gebruikers
Externe gebruikers
SASE met SWGaaS ingezet in de cloud levert consistente security tussen on-premises FortiProxy en cloud-gebaseerde FortiSASE.

Your dedicated Fortinet experts

Nomios Nederlands is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates