Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Advanced Partner

Fortinet VPN

Schaalbare, krachtige, diverse crypto VPN's; Bescherm hogesnelheid gegevens die in beweging zijn tegen inbreuken in een multi-cloudomgeving.

Placeholder for Visibility and ManagementVisibility and Management

Schaalbare hoge snelheid diverse crypto VPN's overzicht

Omdat bedrijven alles willen transformeren van bedrijfsmodellen tot serviceleveringsmethoden, gebruiken ze technologieën zoals mobiel computergebruik en cloud om gegevens en applicaties beschikbaar te maken waar ze nodig zijn, wat resulteert in een verhoogd digitaal oppervlak en blootstelling aan gegevens bij doorvoer.

Het handhaven van een uniform beveiligingsbeleid voor alle zakelijke gebruikers, applicaties, apparaten ongeacht hun locatie en geschikt toegangsbeheer is essentieel voor het bieden van beveiliging in een multi-cloudomgeving. De gegevens in beweging moeten worden beschermd met behulp van wederzijdse authenticatie en vertrouwelijkheid om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen over onbeveiligde netwerken en biedt een verdedigbaar bewijs van beveiliging.

Schaalbare high-speed diverse Crypto VPN's productdetails

Organisaties selecteren FortiGate-schaalbare en krachtige Crypto VPN's om gebruikers te beschermen tegen man-in-the-middle-aanvallen en uiteindelijk gegevens van inbreuken die kunnen optreden terwijl gegevens met hoge snelheden in beweging zijn. Fortinet VPN-technologie biedt beveiligde communicatie via internet tussen meerdere netwerken en eindpunten, via zowel IPsec- als Secure Socket Layer (SSL) -technologieën, waarbij gebruik wordt gemaakt van FortiASIC-hardwareacceleratie voor hoogwaardige communicatie en gegevensprivacy.

Fortinet VPN

Kenmerken en voordelen

icon Hardware-ondersteunde codering
Hardware-ondersteunde codering
Voorkom schendingen en veilige gegevensoverdracht op een zeer hoge snelheid.
icon Uitgebreide beveiliging van gegevenscommunicatie
Uitgebreide beveiliging van gegevenscommunicatie
Beschermt applicatie naar toepassing, gebruiker naar gebruikers, gebruiker naar machine, machine naar machine-communicatie.
icon Security fabric integration
Security fabric integration
Deel FortiTelemetry-informatie over locatietunnels met de vereiste vertrouwelijkheid.
icon Schaalbare beveiliging
Schaalbare beveiliging
Schaalbare beveiliging die naadloos is geïntegreerd met routering.
icon Diverse VPNs
Diverse VPNs
Op IPsec of SSL gebaseerde diverse VPN's om flexibele veilige netwerkkeuzes aan te bieden.
icon Unified management
Unified management
Vereenvoudigd, eenvoudig te beheren enkel paneel voor het beheer van grootschalige crypto-VPN's, routing en NGFW.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Nomios Nederlandis een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederlandbij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates