Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee

Beveiliging vereenvoudigen, digitale transformatie versnellen en je beter verdedigen tegen geavanceerde aanvallen, waar en hoe jouw teams ook werken.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Security solutions voor elk type bedrijf en organisatie

McAfee is een van de bekendste cyberbeveiligingsbedrijven ter wereld. Het bedrijf haalt zijn inspiratie uit de kracht van samenwerking en biedt oplossingen die de wereld veiliger maken voor iedereen. Hun holistische en geautomatiseerde open beveiligingsplatform laat uiteenlopende producten naast elkaar bestaan, communiceren en informatie over bedreigingen met elkaar delen.

Daarbij wordt automatisering gecombineerd met menselijke intelligentie voor het effectief stroomlijnen van workflows. Hierdoor hoeven mensen niet langer bezig te zijn met overbodige operationele handelingen, maar kunnen ze zich op strategische wijze verdedigen. Daarnaast kun je al je beveiligingsmiddelen via een enkel managementsysteem implementeren. Deze beveiligingsproducten passen zich slim aan wanneer er nieuwe bedreigingen de kop opsteken en werken samen aan snellere detectie en correctie. Daarmee zorgen ze voor een betere beveiliging over de gehele linie.

McAfee vindt dat geen enkel afzonderlijk product, individu of bedrijf cybercriminaliteit alleen aankan. Daarom zijn zij volledig gericht op het idee van samenwerking. Samenwerking van mensen, samenwerking van producten en samenwerking van bedrijven en sectoren. Het is hun doel om deze op samenwerking gerichte houding te stimuleren bij hun klanten, partners en zelfs hun concurrenten. Zodat iedereen gaat samenwerken om de verbonden wereld veiliger te maken door het hoofd te bieden aan de grootste uitdaging van het digitale tijdperk: cybercriminaliteit.
McAfee

Solutions

Onze experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van McAfee met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door McAfee zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw McAfee-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates