Placeholder for Mellanox TechnologiesMellanox Technologies
Authorised Partner

Mellanox Technologies

End-to-end InfiniBand en Ethernet interconnect oplossingen.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Mellanox Technologies is nu NVIDIA

Mellanox Technologies is een toonaangevende leverancier van end-to-end Ethernet en InfiniBand intelligente interconnect-oplossingen en -services voor servers, opslag en hypergeconvergeerde infrastructuur. Mellanox intelligente interconnect-oplossingen verhogen de efficiëntie van het datacenter door de hoogste doorvoer en de laagste latency te bieden, gegevens sneller aan applicaties te leveren en systeemprestaties te ontgrendelen. Mellanox biedt een keuze aan hoogwaardige oplossingen: netwerk- en multicore-processors, netwerkadapters, switches, kabels, software en silicium, die de go-to market tijd van applicaties versnellen en bedrijfsresultaten maximaliseren voor een breed scala aan markten, waaronder high performance computing, enterprise datacenters, Web 2.0 , cloud, opslag, netwerkbeveiliging, telecom en financiële diensten.

Mellanox Ethernet switches

Toegevoegde waarden

Waarom kiezen voor Mellanox Technologies

Een enkele fabric-infrastructuur wordt in toenemende mate beschouwd als de optimale oplossing voor netwerkuitbreidingen, niet alleen krachtige computeromgevingen, die voornamelijk op InfiniBand zijn gebaseerd, maar ook in reguliere bedrijfsnetwerken en in datacenter enterprise-servers, opslag en gevirtualiseerde omgevingen. De lage latentie, hoge prestaties en efficiënt CPU-gebruik van Mellanox InfiniBand en Ethernet-oplossingen, in combinatie met de economische voordelen van consolidatie, prestatieverbetering, beheerbaarheid en netwerkvirtualisatie hebben eindklanten geholpen hun applicaties uit te bouwen tegen de meest kosten -effectieve manier. Mellanox-netwerkoplossingen, die kunnen worden gebaseerd op InfiniBand of Ethernet, zijn uniek gepositioneerd om aan dergelijke netwerkbehoeften te voldoen.

Onze Mellanox Technologies-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Mellanox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Mellanoxe zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Mellanox-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates