Placeholder for Microsoft logoMicrosoft logo
Certified Partner

Microsoft

Microsoft Sentinel is een cloud-native SIEM die beveiligingsoperaties vereenvoudigt, AI-gebaseerde dreigingsdetectie en onbeperkte schaalbaarheid biedt, tegen lagere kosten dan verouderde systemen.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Transformeer jouw Security Operations Center (SOC) met Microsoft Sentinel

Moderniseer jouw Security Operations Center (SOC) met Microsoft Sentinel. Ontdek geavanceerde dreigingen en reageer doortastend met een intelligente, uitgebreide oplossing voor Security Information and Event Management (SIEM) voor proactieve detectie, onderzoek en reactie op bedreigingen. Elimineer de installatie en het onderhoud van beveiligingsinfrastructuur en schaal elastisch om aan uw beveiligingsbehoeften te voldoen, waarbij de kosten met maximaal 48 procent worden verminderd in vergelijking met verouderde SIEM-oplossingen.

  • Verzamel gegevens op cloud-schaal - over alle gebruikers, apparaten, applicaties en infrastructuur, zowel on-premises als in meerdere clouds.
  • Detecteer voorheen niet ontdekte dreigingen en minimaliseer valse positieven met behulp van analytics en ongeëvenaarde dreigingsinformatie.
  • Onderzoek bedreigingen met AI en jaag op verdachte activiteiten op schaal, gebruikmakend van tientallen jaren ervaring in cybersecurity.

Microsoft is in oktober 2022 door Gartner uitgeroepen tot leider in het Magic Quadrant voor Security Information and Event Management.

Placeholder for Sentinel cirkelSentinel cirkel
Mircrosoft sentinel

Voordelen en kenmerken

Investeer in beveiliging, niet in infrastructuuropzet. Microsoft Sentinel, een cloud-native SIEM, biedt schaalbaarheid zonder opslag- of querylimieten. Het is 48% kosteneffectiever en wordt 67% sneller geïmplementeerd dan oplossingen op locatie.

Microsoft Sentinel richt zich op snelle identificatie van bedreigingen. Het gebruikt machine learning om ruis te verminderen, biedt vooraf gebouwde queries en levert een geprioriteerde lijst van waarschuwingen voor snelle analyse en visualisatie van dreigingen. Het stroomlijnt beveiligingsoperaties met automatisering.

Detecteer onbekende bedreigingen en afwijkingen met gedragsanalyse. Verkrijg dreigingsinformatie door gebruikers- en entiteitsprofilering met peeranalyse en machine learning. Verbeter de jacht op bedreigingen, onderzoek en respons met ingebouwde entiteit gedragsanalyse.

Vereenvoudig de gegevensverzameling uit verschillende bronnen, waaronder Azure en oplossingen op locatie. Maak eenvoudig verbinding met Microsoft-producten, importeer logs, activiteitengegevens en waarschuwingen voor efficiënt beveiligingsgegevensbeheer.

Azure Sentinel

Explainer video: Azure Sentinel

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates