Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
Diamond innovator

Palo Alto Cortex AutoFocus

Jouw one-stop-shop voor informatie over bedreigingen, aangestuurd door WildFire om context te bieden voor onderzoek, preventie en reactie.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

Huidige uitdagingen met threat intelligence

Beveiligingsteams hebben diepgaande context nodig om snel prioriteiten te kunnen stellen en te kunnen reageren op geraffineerde aanvallen. Informatie over bedreigingen geeft analisten een voorsprong, maar de huidige benaderingen bieden beperkte waarde voor beveiligingsactiviteiten omdat de methoden zo complex zijn. Teams moeten handmatig meerdere laagwaardige feeds verzamelen en opnemen in de tools die ze gebruiken voor onderzoek en reactie. Ze moeten ook kiezen tussen feeds met beperkt zicht op nauwe verticale of algemene commodity-indicatoren met beperkte context. Het is tijd voor een andere aanpak.

AutoFocus maakt het verschil

AutoFocus geeft je direct toegang tot de enorme opslagplaats van Palo Alto Networks met betrouwbare informatie over bedreigingen, zodat je deze kunt gebruiken als een feed. De informatie is afkomstig uit de grootste verzameling netwerk-, endpoint- en cloudbronnen in de branche en bied je een uniek inzicht in aanvallen in de echte wereld. Elke bedreiging is verrijkt met de context van wereldberoemde bedreigingsdeskundigen van Unit 42. Jouw analisten besparen aanzienlijk tijd met informatie die in elke tool is geïntegreerd via een aangepaste bedreigingsfeed en flexibele API's.

Cortex AutoFocus

Eigenschappen

High-fidelity intel bronnen

Directe toegang tot de enorme verzameling informatie over bedreigingen van Palo Alto Networks, verzameld uit de grootste verzameling netwerk-, endpoint- en cloudbronnen.

Door onderzoekers samengestelde context

Verrijk elke bedreiging met de diepste context van wereldberoemde bedreigingsdeskundigen van Unit 42.

Maatwerk dashboards en rapportage

Krijg het inzicht dat je nodig hebt met een zeer aanpasbaar dashboard, rapportage en waarschuwingen, allemaal moeiteloos door jou op maat gemaakt.

Krachtig en gedetailleerd zoeken

Analyseer snel bedreigingen door meer dan 130 zoekdimensies te combineren in miljarden samples en triljoenen artefacten.

Overal ingebouwde intel

Verhoog je onderzoeks- en reactie-inspanningen met betrouwbare informatie over bedreigingen met behulp van vooraf gebouwde integraties voor Cortex XDR™, Demisto® en embedded intel-kaarten voor elk hulpmiddel van derden.
Palo Alto Networks

AutoFocus threat intelligence architectuur

Krijg toegang tot onze voortdurend groeiende repository met informatie over bedreigingen voor een uniek overzicht van echte aanvallen, afkomstig van meer dan 65.000 zakelijke klanten in meer dan tien jaar.

Placeholder for Cortex autofocus diagramCortex autofocus diagram
Palo Alto AutoFocus

Voordelen

icon Unieke zichtbaarheid
Unieke zichtbaarheid
Krijg uniek inzicht in aanvallen op basis van informatie uit het grootste aantal netwerk-, endpoint- en cloudbronnen in de branche.
icon Verrijkte context
Verrijkte context
Verrijk elke bedreiging met de diepste context van bedreigingsdeskundigen van Unit 42.
icon Bespaar tijd
Bespaar tijd
Geef analisten een groot tijdsvoordeel met informatie die in elk hulpmiddel is opgenomen via een aangepaste dreigingsfeed en flexibele API's
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates