Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
Diamond innovator

Palo Alto Cortex Data Lake

Verzamel, transformeer en integreer de beveiligingsgegevens van je organisatie om Palo Alto Networks oplossingen mogelijk te maken.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

Cortex Data Lake maakt op AI gebaseerde innovaties voor cyberbeveiliging mogelijk met de enige aanpak in de markt om de gegevens van je onderneming te normaliseren en aan elkaar te koppelen. Krijg publieke cloudschaal en -locaties met de zekerheid van de beveiliging en privacy van je gegevens. Verbeter de nauwkeurigheid van beveiligingsresultaten aanzienlijk met triljoenen multi-source artefacten voor analyses. Cortex Data Lake kan:

  • Jouw beveiligingsactiviteiten radicaal vereenvoudigen door de beveiligingsgegevens van je onderneming te verzamelen, te integreren en te normaliseren.
  • Moeiteloos geavanceerde AI en machine learning uitvoeren met cloud-scale data en compute.
  • Voortdurend leren van nieuwe gegevensbronnen om je verdedigingen te ontwikkelen.
Palo Alto Networks

Cortex Data Lake integratie

Placeholder for Cortex data lake integrationCortex data lake integration

Nooit meer zorgen over complexiteit of schaalgrootte

Het opzetten van een infrastructuur voor massale gegevensverzameling, -opslag en -analyse is complex. Je moet rekening houden met ruimte, stroom, computing, netwerken en hoge beschikbaarheid, waardoor de kosten stijgen en de operationele belasting toeneemt. Als de infrastructuur eenmaal is geïmplementeerd, moet deze doorlopend worden onderhouden en gemonitord, waardoor tijd wordt weggenomen van activiteiten die je bedrijf vooruit helpen.

Cortex Data Lake is gebouwd om te profiteren van de schaal en locaties van de publieke cloud. De cloud-gebaseerde service is vanaf het begin klaar voor elastische schaalbaarheid, waardoor er geen lokale compute en storage meer nodig is. Als je behoeften groeien, kan je met één druk op de knop meer capaciteit toevoegen. Dankzij de public cloud-architectuur profiteer je van wereldwijde locaties om lokale vereisten voor dataretentie en privacy op te lossen. De infrastructuur, inclusief opslag en computers, wordt voor je verzorgd, zodat jij je kan richten op het oplossen van nieuwe beveiligingsproblemen met apps die op Cortex zijn gebouwd.

Cortex Data Lake

Voordelen

icon Beveiligingsgegevens van je onderneming verzamelen, integreren en normaliseren
Beveiligingsgegevens van je onderneming verzamelen, integreren en normaliseren
icon Geavanceerde AI en machinaal leren toepassen met gegevens en computers op cloudschaal.
Geavanceerde AI en machinaal leren toepassen met gegevens en computers op cloudschaal.
icon Leer voortdurend van nieuwe gegevensbronnen om je verdediging te ontwikkelen.
Leer voortdurend van nieuwe gegevensbronnen om je verdediging te ontwikkelen.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates