NextWave Diamond Partner
logo Palo Alto Firewalls

Palo Alto Firewalls

Blijf toekomstige bedreigingen vandaag voor met 's werelds eerste ML-aangedreven NGFW.

De nieuwe manier van high-performance beveiliging

Fundamentele verschuivingen in toepassingsgebruik, gebruikersgedrag en complexe, ingewikkelde netwerkinfrastructuur creëren een dreigingslandschap dat zwakke punten blootlegt in traditionele netwerkbeveiliging. Je gebruikers willen toegang hebben tot een toenemend aantal toepassingen, die werken op een breed scala aan apparaattypen, vaak met weinig aandacht voor de bedrijfs- of beveiligingsrisico's. Ondertussen vragen datacenter uitbreidingen, netwerksegmentatie, virtualisatie en toenemende mobiliteit je om opnieuw na te denken over hoe je de toegang tot toepassingen en gegevens mogelijk maakt en tegelijkertijd jouw netwerk beschermt tegen een nieuwe geavanceerdere bedreigingen en aanvallen die traditionele beveiligingsmechanismen ontwijken.

Palo Alto Networks

Firewall series

Placeholder for Pa 7000 seriesPa 7000 series

Palo Alto Firewalls

PA-7000 Series

Protect your data center at full speed

Power, intelligence, simplicity and versatility for enterprise and service provider deployments

Placeholder for Pa 5450Pa 5450

Palo Alto Firewalls

PA-5450

Get security built for every high-performance use case

A scalable modular design that enables increased performance as enterprise needs grow

Placeholder for Pa 5200 seriesPa 5200 series

Palo Alto Firewalls

PA-5200 Series

Prevent successful attacks and fuel business growth

No-compromise security and high-performance versatility for data centers and service providers

Placeholder for Pa 3200 seriesPa 3200 series

Palo Alto Firewalls

PA-3200 Series

Multi-gig-throughput with extreme versatility

Predictable performance and broad threat coverage at the internet edge

Placeholder for Pa 800 seriesPa 800 series

Palo Alto Firewalls

PA-800 Series

Better together: security and connectivity for the branch

Rock-solid security for branches and mid-size businesses

Placeholder for Pa 400 series smallPa 400 series small

Palo Alto Firewalls

PA-400 Series

Secure the distributed enterprise

Proactive threat prevention for your distributed enterprise, with simplified security for thousands of branch offices

Placeholder for Pa 220Pa 220

Palo Alto Firewalls

PA-220

Compact, powerful protection

Visibility, control, and power to prevent network threats in a small form factor

Placeholder for Pa 220 RPa 220 R

Palo Alto Firewalls

PA-220R

Prevent threats in harsh environments

Network security in a ruggedized form factor for severe environments

Next-generation security platform

Normaal gesproken had je twee basiskeuzes: blokkeer alles in het belang van netwerkbeveiliging of schakel alles in het belang van jouw bedrijf in. Deze keuzes lieten weinig ruimte voor een compromis. Het next-generation beveiligingsplatform van Palo Alto Networks® bied je een manier om de applicaties die je gebruikers nodig hebben veilig in te schakelen ​​en beveiligingsbedreigingen te voorkomen.

De next-generation firewalls van Palo Alto vormen de kern van het Next-Generation Security Platform, die vanaf de grond af ontworpen is om de meest geavanceerde bedreigingen aan te pakken. De next-generation-firewall inspecteert al het verkeer, inclusief toepassingen, bedreigingen en inhoud, en verbindt het met de gebruiker, ongeacht de locatie of het apparaattype. De applicatie, inhoud en gebruiker worden een integraal onderdeel van jouw bedrijfsbeveiligingsbeleid. Het resultaat is de mogelijkheid om beveiliging af te stemmen op de belangrijkste bedrijfsactiviteiten. Met het next-generation security platform verlaag je de responstijden op incidenten, ontdek je onbekende bedreigingen en stroomlijn je de implementatie van beveiligingsnetwerken.

  • Applicaties, gebruikers en inhoud veilig inschakelen door alle verkeer te classificeren, de zakelijke use case te bepalen en beleid toe te wijzen om toegang tot relevante applicaties toe te staan ​​en te beveiligen, inclusief software-as-a-service (SaaS) -toepassingen.
  • Voorkom bedreigingen door ongewenste toepassingen te elimineren om je bedreigingsvoetafdruk te verkleinen en doelgericht het beveiligingsbeleid toe te passen op bekend misbruik, virussen, spyware, botnets en onbekende malware (APT's) te blokkeren.
  • Bescherm uw datacenters door de validatie van applicaties, isolatie van gegevens, controle over frauduleuze applicaties en high-speed threat prevention.
  • Veilige publieke en private cloud omgevingen met verhoogde zichtbaarheid en controle; Implementeer, handhaaf en onderhoud beveiligingsbeleid in hetzelfde tempo als jouw virtuele machines.
  • Omarm veilig mobiele computers door het Next-Generation-beveiligingsplatform uit te breiden naar gebruikers en apparaten, ongeacht waar ze zich bevinden.
Placeholder for Palo alto networks pa seriesPalo alto networks pa series

Zichtbaarheid en controle

De next-generation firewall classificeert al het verkeer, inclusief gecodeerd verkeer, op basis van applicatie, applicatie-functie, gebruiker en inhoud. Je kunt een uitgebreid, nauwkeurig beveiligingsbeleid opstellen, waardoor toepassingen veilig kunnen worden gebruikt. Hierdoor kunnen alleen geautoriseerde gebruikers goedgekeurde applicaties uitvoeren, waardoor de kans op cybercrime in de hele organisatie sterk wordt beperkt.

De next-generation firewalls van Palo Alto Networks zijn ontworpen om applicaties veilig te kunnen gebruiken en moderne bedreigingen te voorkomen. Onze aanpak identificeert al het netwerkverkeer op basis van applicaties, gebruikers, content en apparaten, en laat je jouw bedrijfsbeleid aanpassen in de vorm van gemakkelijk te begrijpen beveiligingsregels.

Flexibele implementatieopties en native integratie met ons next-generation platform breiden de beleidshandhaving en cyberbeveiliging uit naar overal waar jouw gebruikers en hun gegevens zich bevinden: in uw netwerk, op jouw endpoints en in de cloud.

Superieure architectuur, superieure voordelen

Volledige zichtbaarheid en nauwkeurige controle: de next-generation firewalls bieden volledig inzicht in al het netwerkverkeer op basis van applicaties, gebruikers, inhoud en apparaten.

Geautomatiseerde beveiliging: innovatieve functies verminderen handmatige taken en verbeteren jouw beveiliging, bijvoorbeeld door bescherming tegen voorheen onbekende bedreigingen in bijna realtime te verspreiden, een reeks gerelateerde dreigingen aan elkaar te koppelen om een ​​waarschijnlijke aanval op uw netwerk aan te geven en dynamische adresgroepen in beveiligingsregels om te voorkomen dat server-IP-adressen regelmatig worden bijgewerkt.

Bescherming voor je gebruikers en gegevens overal: de next-generation firewalls zijn geïntegreerd met ons beveiligingsplatform, dat geavanceerde en onbekende dreigingen voorkomt, ongeacht waar de gebruikers en gegevens zich bevinden in jouw netwerk, op jouw endpoints en in de cloud.

Experts in Palo Alto Networks

Nomios is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Nomios aan het juiste adres.

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates