Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
Diamond innovator

Palo Alto Networks BYOL

Palo Alto Networks Bring Your Own License voor AWS, Azure of Google Cloud.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

Ben je op zoek naar een Palo Alto Networks-licentie of wil je overstappen naar een multi cloud-omgeving? Als strategische partner van Palo Alto Networks kunnen we concurrerende prijzen aanbieden voor elke soort licentie. In bijna alle gevallen is BYOL een economischer oplossing dan het kopen van je Palo Alto Networks-licenties via AWS, Azure of Google Cloud-marktplaatsen. Vraag een offerte aan voor licenties of vraag prijsinformatie aan.

Bring your own license (BYOL) - Palo Alto Networks

Bring Your Own License is een licentiemodel waarmee je je licentie flexibel kunt gebruiken, zowel op locatie als in de cloud. Een BYOD-platform heeft mogelijk capaciteit voor gedetailleerde gebruiksrapportage over zaken als validiteit en efficiëntie.

Belangrijkste voordelen van Palo Alto Networks BYOL vs Marketplace

  • Grotere flexibiliteit: met echte licentiemobiliteit kun je gemakkelijk van en naar services migreren, zonder je zorgen te hoeven maken over het beheer van meerdere licenties voor hetzelfde product op meerdere platforms en services.
  • Reductie / verwijdering van Upfront-kosten: wanneer je het gebruik van software opschaalt, kun je je licentie delen en migreren, waardoor u vooraf enorme kosten bespaart. Gelijktijdige licenties voor meerdere services kunnen de kosten met een grote marge verhogen; Met BYOL kunnen bedrijven dit probleem voorkomen.
  • Verhoogde vrijheid van gebruik: bedrijven hebben veel meer flexibiliteit over hoe ze een service willen gebruiken binnen de licentievoorwaarden.
  • Diepgaande tracking en rapportage: houd de geldigheid en het gebruik van de licentie bij. Alles wordt beheerd in de cloud en kopieën van licenties zijn niet langer nodig.

BYOL for AWS, Azure and Google Cloud

Als je AWS, Azure of Google Cloud-services gebruikt, kunnen we je ondersteunen met BYOL-licenties, ontwerp, onderhoud en nog veel meer. Neem je eigen licentie mee naar AWS, Azure of Google Cloud en bespaar op licentiekosten.

  • Profiteer van de efficiëntie van de cloud terwijl je nog steeds eeuwigdurende licenties aanschaft
  • Verleng de levenscyclus van je software zonder extra hardwarekosten
  • Versnel je migratie naar de cloud met behulp van bestaande afbeeldingen van virtuele machines
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates