Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
Diamond innovator

Palo Alto Lab license

Lab licenties, proof of concept en virtuele test labs.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

Een Lab-licentie voor Palo Alto Networks nodig?

Ben je op zoek naar een Palo Alto Networks Lab-licentie of virtuele testlicentie? Ben je op zoek naar een Palo Alto Networks Proof of Concept? Of wil je gewoon vertrouwd raken met nieuwe apparatuur? Tijd om een ​​lab licentie aan te vragen! Als een wereldwijde partner van veel toonaangevende technologiebedrijven, kunnen we hoge kortingen op lab licenties bieden. Vraag een offerte aan of download onze prijslijst door op een van de knoppen te klikken.

Proof of Concept (POC)

Een proof of concept is de meest effectieve manier voor je teams om hands-on ervaring op te doen met je gloednieuwe IT-apparatuur en daadwerkelijke resultaten te zien die zijn afgeleid van je verkeer en gegevens. We zullen de POC aanpassen aan je specifieke behoeften en netwerktopologie om aan te tonen dat onze oplossing de beste keuze is om jouw organisatie aan te sluiten en te beschermen.

Virtual Test Lab (VTL)

Met Virtual Test Labs kun je vertrouwd raken met je nieuwe IT-apparatuur. In de labomgeving kun je verschillende functies en mogelijkheden configureren en testen, zonder risico's, voordat je ze in je productienetwerk implementeert. Een VTL is een uitstekende manier om hands-on ervaring op te doen met de interface in je eigen tempo.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates