Placeholder for Venafi Partner / ResellerVenafi Partner / Reseller
Certified Partner

Venafi

Accelerate cloud native development and prevent application outages or security breaches with effective machine identity management.

Placeholder for Henning witzel ukvgqriu Ogo unsplashHenning witzel ukvgqriu Ogo unsplash

Venafi versnelt modernisering in Global 5000 organisaties.

Organisaties zoals die van jou schakelen snel over naar cloud infrastructuren om de digitale transformatie bij te houden, maar dit verhoogt de complexiteit van jouw omgeving. Dit vergroot op zijn beurt de complexiteit van het beheer van toenemende aantallen digitale sleutels en certificaten.

Venafi helpt wereldwijde organisaties hun machine-identiteiten te beheren, zowel on-premises als in de cloud, met gecentraliseerd, gecontroleerd beheer. Met observeerbaarheid, consistentie en controle kan jouw bedrijf elke machine-identiteit beschermen en tegelijkertijd een duidelijke focus op modernisering behouden.

Bedrijven helpen hun machine-identiteitsbeheer te verenigen

icon Category Creator
Category Creator
Venafi vestigde de markt voor machine-identiteitsbeheer en -bescherming in bedrijfsinfrastructuren.
icon Industry Standard
Industry Standard
Het Venafi Control Plane biedt de standaard voor het beheer en de bescherming van alle soorten machine-to-machine verbindingen en communicatie.
icon Cloud Native Protector
Cloud Native Protector
Wij hebben het zeer succesvolle open-source project, cert-manager, opgezet om cloud native machine-identiteiten te beschermen.

Je automatiseringshulpmiddel voor gecentraliseerd certificaatbeheer

Het Venafi Control Plane voor Machine Identities biedt een nieuwe aanpak waarmee je digitale transformatie kunt versnellen, beveiligingsincidenten kunt elimineren en verstoringen van de inkomstenstroom kunt verminderen.

Het Venafi Control Plane standaardiseert het machine identity management van je onderneming, zodat je uitval kunt stoppen, kunt automatiseren voor efficiëntie, misbruik en compromissen kunt voorkomen en met snelheid en wendbaarheid kunt moderniseren.

Placeholder for Network security engineer datacenterNetwork security engineer datacenter

PKI-oplossing

Venafi is een leverancier van PKI-oplossingen. De producten en diensten van Venafi zijn ontworpen om organisaties te helpen bij het beheren van hun machine-identiteiten, dit zijn de digitale certificaten en sleutels die worden gebruikt om apparaten, toepassingen en services te authenticeren en te beveiligen.

Venafi biedt een breed scala aan PKI-oplossingen, waaronder:

  • Venafi Zero Trust PKI: Dit is een op de cloud gebaseerde PKI-oplossing die is ontworpen om organisaties te helpen bij het automatiseren van het beheer van hun machine-identiteiten. Venafi Zero Trust PKI kan worden gebruikt om digitale certificaten uit te geven, te beheren en in te trekken voor verschillende apparaten, toepassingen en services.
  • Venafi TLS Protect: Dit is een oplossing die organisaties helpt bij het beheren van hun TLS/SSL-certificaten. TLS/SSL-certificaten worden gebruikt om webverkeer te beveiligen, en Venafi TLS Protect kan worden gebruikt om de uitgifte, vernieuwing en intrekking van TLS/SSL-certificaten te automatiseren.
  • Venafi CodeSign Protect: Dit is een oplossing die organisaties helpt bij het beheren van hun code-ondertekeningscertificaten. Code-ondertekeningscertificaten worden gebruikt om de authenticiteit van software te verifiëren, en Venafi CodeSign Protect kan worden gebruikt om de uitgifte, vernieuwing en intrekking van code-ondertekeningscertificaten te automatiseren.

De PKI-oplossingen van Venafi worden gebruikt door een breed scala aan organisaties, waaronder financiële instellingen, zorgorganisaties, overheidsinstanties en technologiebedrijven. De oplossingen van Venafi staan bekend om hun schaalbaarheid, beveiliging en gebruiksgemak.

Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van Venafi PKI-oplossingen:

  • Schaalbaarheid: Voldoet aan de behoeften van organisaties van alle groottes.
  • Beveiliging: Maakt gebruik van branche standaard beveiligingsprotocollen om je gegevens te beschermen.
  • Gebruiksgemak: Gemakkelijk te gebruiken en te beheren, zelfs voor niet-technische gebruikers.
  • Automatisering: Automatiseert veel van de taken die gepaard gaan met het beheren van machine-identiteiten, wat je tijd en geld kan besparen.
  • Zichtbaarheid: Biedt zichtbaarheid in je machine-identiteiten, wat je kan helpen om beveiligingsrisico's te identificeren en te verminderen.

Als je op zoek bent naar een schaalbare, veilige en gebruiksvriendelijke PKI-oplossing, dan is Venafi een goede keuze.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates