Placeholder for WallixWallix
Certified Partner

WALLIX Bastion Password Management

Superieure beveiliging, naadloze integratie en real-time nalevingsmonitoring voor gemoedsrust.

Placeholder for London train track from aboveLondon train track from above

WALLIX Bastion-wachtwoordbeheer biedt ongeëvenaarde controle over jouw IT-middelen

In het voortdurend evoluerende landschap van cybersecurity is het waarborgen van de gevoelige informatie van jouw organisatie van het grootste belang. Maak kennis met WALLIX Bastion-wachtwoordbeheer -jouw ultieme oplossing om weer controle te krijgen over de toegang tot kritieke IT-middelen. Ontworpen met geavanceerde technologie en versterkt met ongeëvenaarde beveiligingsfuncties, revolutioneert WALLIX Bastion de manier waarop u beheerst bevoorrechte accountreferenties.

WALLIX Password Management

Kenmerken en voordelen

Blijf moeiteloos voldoen aan de regelgeving. WALLIX Bastion zorgt voor naadloze integratie, realtime waarschuwingen en geautomatiseerde services en biedt ultieme gemoedsrust met robuuste AES 256-encryptie voor uw wachtwoorden en SSH-sleutels.

Zorg ervoor dat je voldoet aan regelgeving zoals HIPAA, GDPR, PCI-DSS, NIST en meer, met WALLIX Bastion’s veilige opslag, rotatie en complexiteit van referenties. Onze AES 256-encryptie garandeert maximale bescherming voor jouw wachtwoorden en SSH-sleutels.

Maak wachtwoordbeheer simpel met de intuïtieve interface van WALLIX Bastion. Genereer wachtwoorden op maat, beheer lengte en karaktercriteria, en propageer automatisch wijzigingen naar lokale en wereldwijde domeinen.

Integreer moeiteloos! WALLIX Bastion’s plug-in bibliotheek maakt verbinding met diverse bronnen. Of je nu on-premises werkt, in een hybride omgeving bent, of in de cloud, onze oplossing zorgt voor interoperabiliteit en gestroomlijnde toegangsbeveiliging.

Blijf op de hoogte met real-time waarschuwingen en incidentanalyse. WALLIX Bastion houdt je geïnformeerd, zodat je direct actie kunt ondernemen en potentiële risico's kunt minimaliseren.

Geniet van ononderbroken service dankzij geautomatiseerde herstart van diensten na wachtwoordrotatie. Bekijk eenvoudig de wachtwoordgeschiedenis via WALLIX gebruiksvriendelijke interface. Elke actie wordt vastgelegd, waardoor een uitgebreide audit trail ontstaat voor jouw gemoedsrust.

Versterk jouw beveiligingsstrategie met WALLIX Bastion-wachtwoordbeheer

In het digitale tijdperk, waar bedreigingen alomtegenwoordig en geavanceerd zijn, staat WALLIX Bastion als jouw standvastige beschermer. Onze oplossing voldoet niet alleen aan de industriestandaarden, maar overtreft ze, waardoor de gevoelige gegevens van je organisatie ondoordringbaar blijven.

Met WALLIX Bastion Password Management beheert je niet alleen wachtwoorden; je versterkt jouw verdediging, omarmt naleving met vertrouwen en luidt een nieuw tijdperk van digitale beveiliging in. Neem de leiding over jouw cybersecurity-reis en ervaar de gemoedsrust die gepaard gaat met ongeëvenaarde bescherming.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates