Placeholder for WallixWallix
Certified Partner

WALLIX Access Manager

Veilige, gestroomlijnde externe toegang voor efficiënte digitale transformatie.

Placeholder for London train track from aboveLondon train track from above

WALLIX Access Manager: Uw ultieme oplossing voor veilige externe toegang

In het voortdurend veranderende landschap van digitale beveiliging is het waarborgen en beheren van externe toegang tot kritieke IT-middelen van het grootste belang. Met WALLIX Access Manager introduceren we een geavanceerde oplossing die is afgestemd op de uitdagingen van externe toegang en toenemende cyberbedreigingen.

Onze geavanceerde technologie stelt IT-beheerders en externe leveranciers in staat om veilige verbindingen tot stand te brengen vanaf elke locatie. Door alleen toegang te verlenen aan geautoriseerde personen voor specifieke bronnen en aangewezen doeleinden, elimineren we de risico's die gepaard gaan met niet-traceerbare VPN's, omslachtige clients en complexe plug-ins. WALLIX Access Manager biedt een probleemloze en vereenvoudigde aanpak voor het beveiligen van IT-middelen, inclusief ingebouwde monitoring voor totale gemoedsrust.

Ervaar naadloze en veilige toegang, herdefinieer uw beveiligingsnormen en omarm een toekomst waarin externe toegang niet alleen beschermd maar ook moeiteloos is. Kies voor WALLIX Access Manager en zet een beslissende stap om uw digitale middelen te versterken.

WALLIX Acces Manager

Features and benefits

Duik in een allesomvattende oplossing die is ontworpen om de beveiliging en efficiëntie van uw organisatie te verbeteren. Ons gecentraliseerde beheer van externe toegang zorgt voor nauwgezette monitoring, waarbij gebruik wordt gemaakt van Global Search voor proactieve bedreigingsdetectie. Ervaar een vereenvoudigde aanpak met gebruiksvriendelijke interfaces, waardoor de totale eigendomskosten worden verlaagd terwijl de beveiliging wordt gemaximaliseerd door naadloze integratie met geavanceerde identiteitsoplossingen. Ontdek een ongeëvenaard niveau van controle en bescherming voor uw kritieke IT-middelen.

  • Monitor en audite externe toegang tot al uw bastions via één console.
  • Maak gebruik van Global Search om verdacht gedrag in sessieopnamen te identificeren op basis van trefwoorden en metadata.
  • Oefen gestroomlijnde controle uit over privileges en toezicht op bevoorrechte activiteiten.
  • Verbeter de gebruikerservaring: systeembeheerders kunnen cruciale systemen bedienen via SSH- of RDP-consoles ingebed in een webbrowser, met verbeterde interactie en overdracht tussen sessies.
  • Verlaag de totale eigendomskosten (TCO) dankzij SSH/RDP-toegang via HTML5, waarbij dure 'fat clients' op endpoints overbodig zijn.
  • Minimaliseer het aanvalsoppervlak met een enkel beveiligd HTTPS-toegangspunt voor externe toegang.
  • Integreer met andere beveiligingsoplossingen, waaronder WALLIX Trustelem voor SSO en identiteitsfederatie, en WALLIX Authenticator MFA.
  • Ondersteun standaardprotocollen om verbinding te maken met MFA-oplossingen van derden.
  • Houd toezicht op en registreer de toegang van bevoorrechte gebruikers, in tegenstelling tot traditionele VPN-toegangsoplossingen.

Versterking van veilige en gestroomlijnde externe toegang

WALLIX Access Manager en WALLIX Secure Remote Access-oplossingen

WALLIX Access Manager biedt een veilige en gestroomlijnde oplossing voor externe en externe toegang tot gevoelige IT-middelen. Het maakt veilige toegang mogelijk voor externe gebruikers via een webgateway, waardoor het aanvalsoppervlak wordt verminderd. Het platform maakt auditing van de volledige Bastion-vloot mogelijk, detecteert verdacht gebruikersgedrag en biedt toegang tot uitgebreide metadata voor het analyseren van sessies. Met Global Search kunnen specifieke sessies snel worden geïdentificeerd en kunnen acties worden afgespeeld voor geavanceerde dreigingsdetectie. De gebruikerservaring voor systeembeheerders wordt verbeterd door een webportaal met RDP- en SSH-clients. Bovendien verlaagt het de Total Cost of Ownership (TCO) door de noodzaak van VPN-clients te elimineren en naadloos te integreren in IT-systemen.

WALLIX Secure Remote Access vergemakkelijkt naadloze interacties met externe leveranciers met behoud van beveiliging. Het maakt de just-in-time-creatie van geautoriseerde toegang mogelijk, waarbij volledige scheiding van bedrijfs-AD van externe directories wordt gegarandeerd. Het platform biedt een eenvoudige en veilige optie voor externe toegang tot alle bedrijfsmiddelen, handhaaft bedrijfsbeveiligingsbeleid en maakt delegatie van beheer mogelijk aan de eigenaren van de organisatie. Daarnaast elimineert het de noodzaak van VPN-installatie en -beheer, waardoor de belasting van IT-middelen wordt verminderd. Self-service wachtwoordherstel (SSPR) wordt geleverd samen met een geïntegreerd webportaal dat RDP- en SSH-webclients integreert, waardoor volledige controle en traceerbaarheid van externe externe toegang mogelijk is. Deze oplossing stimuleert ook de modernisering van de digitale werkplek, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Een veilige en naadloze digitale toekomst omarmen met WALLIX Access Manager

Met WALLIX Access Manager stapt uw organisatie een toekomst binnen waarin beveiliging, eenvoud en naadloze toegang samenkomen. Omarm een wereld waar externe en externe toegang tot uw IT-middelen niet alleen veilig maar ook gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk is. Verhoog uw digitale ervaring, verbeter uw beveiligingspositie en ga op weg naar IT-efficiëntie zoals nooit tevoren. Beveilig uw toegang, machtig uw team en bescherm uw toekomst met WALLIX Access Manager. Uw toegangspoort tot een veiligere, slimmere en meer verbonden toekomst begint hier.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates