Placeholder for WallixWallix
Certified Partner

WALLIX Bastion Session Manager

Uitgebreide oplossing die de beveiliging van digitale activa, naleving van regelgeving en verbeterde productiviteit van IT-beheerders waarborgt.

Placeholder for London train track from aboveLondon train track from above

Beveilig jouw digitale activa en voldoe aan industriële regelgeving

In de snelle digitale wereld van vandaag is het beschermen van gevoelige gegevens en het voldoen aan strenge cyberbeveiligingsregelgeving van cruciaal belang. Met WALLIX Bastion Session Manager kun je bevoorrechte sessieactiviteiten beveiligen, controleren en auditen, en daarmee het hoogste niveau van bescherming voor jouw IT-infrastructuur garanderen.

WALLIX Access Management

Kenmerken

WALLIX Bastion Session Manager biedt jou een allesomvattende oplossing voor het beheer van bevoorrechte sessies, waarbij real-time monitoring, naleving van regelgeving en geavanceerde beveiligingsfuncties naadloos worden gecombineerd. Verbeter jouw productiviteit met onze gebruiksvriendelijke interface en geef jouw IT-beheerders de tools die ze nodig hebben voor efficiënt toezicht op bevoorrechte sessies. Bescherm jouw digitale activa en gevoelige gegevens tegen cyberdreigingen en zorg ervoor dat jouw organisatie van binnenuit wordt beschermd.

  • Verkrijg real-time inzicht in de activiteiten van bevoorrechte gebruikers, monitor hun acties, neem sessies op en beëindig verdachte activiteiten.
  • Bereik naleving van regelgeving met gedetailleerde audits en traceerbaarheid, en voldoe aan de eisen van GDPR, HIPAA, NIST, ISO 27001 en meer.
  • Implementeer een Zero Trust-beleid met uitgebreide sessiemonitoring en -beheer om jouw digitale activa te beschermen tegen insiderdreigingen.
  • Stel IT-beheerders in staat met een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing die de productiviteit verhoogt en eenvoudige controle over bevoorrechte sessies garandeert.
  • Maak gebruik van live-sessiedeling voor samenwerking op afstand, training en systeemonderhoud.
  • Versnel incidentrespons en -analyse met uitgebreide logboeken en zichtbaarheid, en integreer met beveiligingsplatforms zoals SIEM, IDS en SOAR voor diepere analyse.
  • Gebruik video-opnamen en herhaling van alle sessieactiviteiten, inclusief klikken, toetsaanslagen en opdrachtregelinput, voor krachtige zoekmogelijkheden.
  • Schakel automatisch aanmelden in voor bevoorrechte toegang om te voorkomen dat referenties worden onthuld.
  • Bescherm tegen verdachte bestanden met integratie met ICAP-gebaseerde antivirusoplossingen.
  • Implementeer functierijke goedkeuringsworkflows, waarbij sterke controle over sessieactiviteiten, duur en time-outbeheer wordt gegarandeerd.

Jouw sleutel tot cybersecurity

Laat jouw digitale activa en gevoelige gegevens niet kwetsbaar zijn voor cyberdreigingen. Met WALLIX Bastion Session Manager kun je het hoogste niveau van beveiliging voor jouw IT-infrastructuur garanderen, voldoen aan industriële regelgeving en de productiviteit van jouw IT-beheerders verbeteren. Bescherm de toekomst van jouw organisatie en neem vandaag nog controle over jouw cybersecurity landschap.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates