Placeholder for WallixWallix
Certified Partner

WALLIX4OT

WALLIX4OT verbetert de cybersecurity in belangrijke sectoren door het beheer van externe toegang en gebruikersrechten met geavanceerde PAM-oplossingen.

Placeholder for London train track from aboveLondon train track from above

WALLIX4OT: Security van kritieke infrastructuren met geavanceerde PAM-oplossingen

Bevordering van belangrijke sectoren: Productie, Landbouw & Voedsel, Nutsbedrijven, Transport & Logistiek

OT-security in het IoT-tijdperk: Centralisatie en controle

De grootste uitdaging voor IoT-teams vandaag de dag is ongetwijfeld de centralisatie en controle van externe toegang. Tot nu toe hebben de fabrikanten hun externe toegangstools opgelegd, met als resultaat een veelvoud van min of meer beveiligde VPN-oplossingen verspreid over de fabrieken.

Veel cyberaanvallen in OT beginnen met het misbruiken van een onbeveiligde externe toegangstool, daarom is het van cruciaal belang om deze open deuren te centraliseren en controle, zichtbaarheid en traceerbaarheid te bieden.

WALLIX Dual Approach voor de security van industriële omgevingen

  • Verdediging in de diepte: Vanwege de kritieke aard van hun activiteiten is OT-cybersecurity meer dan enige andere omgeving onderworpen aan een security aanpak op alle niveaus. Gebruikersauthenticatie, sessiecontrole en security, verwijdering van rechten, verharding van engineering- en bewakingstations.
  • Zero Trust: Het is cruciaal om de rechten en autorisaties van leveranciers gedurende hun verbindingspad te overwegen. Cyberaanvallen zijn steeds meer gebaseerd op de hele toeleveringsketen en het is daarom zeer belangrijk om te overwegen dat elke externe of interne gebruiker een mogelijke bedreiging vormt.

De kracht van de Bastion in PAM

De bastion is een integraal onderdeel van WALLIX4OT en biedt gedetailleerde controle over gebruikersrechten en -gedrag. Dit omvat protocolanalyse, gedragsanalyse en een nauwgezet goedkeuringsproces, wat zorgt voor ongeëvenaard security beheer.

Placeholder for PAM4OTPAM4OT
Advanced PAM4OT Control Panel: Showcasing WALLIX4OT's Capabilities in Operational Technology Security
WALLIX4OT

Waarom WALLIX4OT

Applicatie-naar-applicatie wachtwoordbeheer

De kern van onze PAM-oplossing is een geavanceerde Applicatie-naar-applicatie wachtwoordmanager (AAPM). Deze technologie zorgt ervoor dat geautomatiseerde processen, die essentieel zijn in operationele technologieomgevingen, veilig worden uitgevoerd. Door applicatiegegevens te beheren, te vernieuwen en te monitoren, vermindert WALLIX4OT risico's die gepaard gaan met voorgedefinieerde of statische wachtwoorden, een veelvoorkomende kwetsbaarheid in veel OT-systemen.

WALLIX4OT

Sterke punten van PAM in kritieke sectoren

De baanbrekende Privileged Access Management-oplossingen van WALLIX4OT zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke beveiligingsbehoeften van verschillende kritieke sectoren. Van productie tot transport biedt het PAM-systeem van WALLIX het hoogste niveau van bescherming, waardoor operationele continuïteit en veerkracht tegen cyberdreigingen worden gegarandeerd.

In een industrie waar precisie en uptime cruciaal zijn, beveiligt WALLIX4OT de kern van jouw productielijnen. Onze oplossing beschermt tegen ongeautoriseerde toegang en cyberdreigingen, waarborgt continue en veilige operaties en beschermt intellectueel eigendom.

Terwijl de sector evolueert met slimme landbouw- en voedselverwerkingstechnologieën, is het essentieel om deze innovaties te beschermen. WALLIX4OT zorgt ervoor dat de toegang tot kritieke systemen strikt wordt gecontroleerd en gemonitord, waardoor de voedselvoorzieningsketen van boerderij tot het bord wordt beschermd.

In de utilities sector zijn uptime en betrouwbaarheid ononderhandelbaar. WALLIX4OT's robuuste PAM-oplossing beschermt tegen mogelijke cyberaanvallen die essentiële diensten zoals water, elektriciteit en gas kunnen verstoren.

Deze sector is steeds meer afhankelijk van technologie voor efficiënte operaties. WALLIX4OT zorgt voor een veilige toegang tot deze systemen, waardoor wordt beschermd tegen verstoringen die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor de toeleveringsketen en openbare veiligheid.

De toekomst security met WALLIX4OT

WALLIX4OT staat als een fundament van security in een wereld die steeds meer verbonden raakt. Het biedt geavanceerde oplossingen voor het Beheer van Geprivilegieerde Toegang, specifiek afgestemd op kritieke sectoren. Van productie tot transport, WALLIX4OT versterkt niet alleen de cybersecurity, maar draagt ook bij aan operationele efficiëntie en beschermt tegen de continu evoluerende bedreigingen van cybercriminaliteit. Het is een essentieel hulpmiddel voor elke sector die zijn digitale en fysieke assets wil veiligstellen in het IoT-tijdperk en daarna.

Onze WALLIX-experts staan voor jou klaar

Wij zijn een trotse partner van WALLIX, met verschillende geavanceerde specialisaties. Binnen ons team vind je meerdere ingenieurs die door WALLIX gecertificeerd zijn als technische experts op het gebied van hun oplossingen. Dit verzekert jou ervan dat je kunt rekenen op de technische expertise en praktische ervaring van WALLIX bij het zorgvuldig beoordelen van technische specificaties en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw WALLIX-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates