Lifecycle management services

Bereik betere IT lifecycle management met een financieel geoptimaliseerd vernieuwingsproces.

Placeholder for Maximalfocus 0n4jh VGS4zs unsplashMaximalfocus 0n4jh VGS4zs unsplash

Onze gestructureerde aanpak van het beheer van beveiligings- en netwerktechnologie implementeert een asset-based benadering die prestaties en kostenefficiëntie maximaliseert.

Door te begrijpen hoeveel risico jouw organisatie momenteel loopt als gevolg van het hebben van verouderde beveiligings- of netwerktechnologie en hoeveel (indien van toepassing) zou worden verminderd door de investering, moet je bepalen of en wanneer verouderde technologie moet worden vervangen. Op welk moment in de levenscyclus van technologie moet een asset, stuk hardware of software worden bijgewerkt of vervangen?

Blijf de curve voor met onze services voor security en netwerk lifecycle management

Van tijd tot tijd kunnen leveranciers het nodig vinden om producten en diensten te beëindigen om een aantal redenen, waaronder technologische innovaties die leiden tot productverbeteringen en meer functionaliteit, veranderingen in de marktvraag naar het product, of veroudering van componenten die zijn gebruikt om het product te bouwen.

Security en netwerk lifecycle management gaat niet alleen over regelmatige verversingen, het analyseren van End of Life voor hardware en het monitoren van End of Support. Een belangrijk element is het voorspellen van het einde van de productieve levenscyclus van jouw beveiligings- of netwerkhardware, en de curve voor zijn.

Met een goede analyse en effectieve planning kan je kosten en waardevolle resources besparen, terwijl je minder tijd kwijt bent aan de zorg voor netwerkhardware die over zijn hoogtepunt heen is. De aanbevolen technologie verversingscyclus is niet meer dan 5 jaar. Maar als je zo lang wacht, kan het je op de lange termijn nog steeds meer kosten. Wanneer de beveiligings- of netwerktechnologie de grens van 3 jaar passeert, kunnen switches, routers, firewalls, access points en andere apparatuur beginnen te degraderen. De kosten van servicebeurten voor elk onderdeel kunnen duurder uitvallen dan het effectief plannen van hun uitfasering.

Placeholder for Man behind computerMan behind computer
Security en netwerk

Lifecycle management proces

Wij beoordelen jouw IT-infrastructuur, cloud-omgeving, gebruikers en workloads, voor de optimale technologie refresh datum en cyclus. Onze experts gaan verder dan je adviseren wanneer je moet beginnen met jouw technologie refresh. Wij helpen je de refresh in detail te plannen voor jouw specifieke business units. Dit zorgt voor een efficiënte roll-out, die plaatsvindt in een reeks budgetvriendelijke fasen. Het lifecycle management proces stelt ons in staat je te helpen bij het ontwerpen, aanschaffen, implementeren, beveiligen/onderhouden, upgraden en uiteindelijk de beste optie te kiezen voor de dispositie van jouw beveiligings- en netwerk assets.

IT-procurement

Wij ondersteunen je niet alleen bij het vernieuwen van hardware, maar leveren ook refurbished apparatuur, terwijl wij samenwerken met OEM's om nieuwe apparatuur te leveren, compleet met software, licenties en garantiebehoeften. Door een effectief programma op te zetten en een inventarisatie te maken van alle IT-middelen, in combinatie met aanvullende gegevens die nodig zijn om inzicht te krijgen in de middelen, zoals garanties, onderhoudsstatus, upgrades en financiële informatie, stellen wij IT-managers in staat beter geïnformeerd te zijn wanneer het aankomt op het nemen van IT-aankoopbeslissingen.

Deployment en implementatie

Onze technici helpen je bij het opstellen van een gestructureerde strategie voor de inzet van technologie gedurende de gehele levenscyclus en een procesgericht implementatieplan, zodat je het meeste uit jouw bestaande beveiligingsoplossing of netwerkassets kunt halen. Met een nauwkeurige inventarisatie van jouw apparatuur helpen wij je om de kosten voor vervangende apparatuur voor de komende periode te projecteren. Zo kan je de hele levenscyclus in één oogopslag overzien en elk jaar de juiste plannen voor proactieve vervanging maken.

Netwerk en security, onderhoud en upgrades

Wij zijn gespecialiseerd in netwerkbeveiliging, vrtualisatie/cloud, WAN/SD-WAN, cyberrisicobeoordelingen, opslag- en back-updiensten, en professional services. Grote organisaties staan echter voor speciale uitdagingen en kunnen wellicht meer middelen besteden aan innovatie, door geld te besparen op hardware-upgrades en End of Support met een gedegen technology lifecycle management programma.

Security- en netwerkarchitectuur

Wij bieden deskundig advies over EoL/EoS voor netwerkapparatuur, cloud networking, datacenter- en beveiligingsoplossingen. Wij helpen je bij het definiëren van de technologie- en supportvereisten en bij de selectie van technologie die voldoet aan jouw beveiligings- of netwerkontwerp, vereisten en budget.

Decommissie, e-cycle en afvoeren

Ontmanteling en hergebruik van bestaande activa, inclusief consignatie, aankoop en trade-up opties. Indien van toepassing, bieden wij diensten voor het wissen van gegevens en conforme recycling.

Professional services

Onze experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken, of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Dit kan de eerste stap zijn van een mooie samenwerking.

Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Laatste nieuws en blog