Succesverhaal
Placeholder for MARK LogoMARK Logo

Investeringsmaatschappij MARK creëert veilige infrastructuur voor de toekomst

MARK is een private equity maatschappij met een ongeëvenaarde ervaring in het leveren van stedelijke oplossingen van wereldklasse. Bekwaamheid, knowhow en een echt begrip van de relatie van mensen met de bebouwde omgeving zijn de sleutel tot het succes van de onderneming. Met zijn team van specialisten koestert MARK deze kwaliteiten in elke investering, van het begin tot de desinvestering. Met behulp van zijn uitgebreide netwerk zoekt en vindt het team naarstig naar off-market mogelijkheden, van winkels, kantoren en appartementen in stadscentra tot zakelijke mogelijkheden.

Innovatie en digitalisering zijn essentieel voor het toekomstige succes van het bedrijf, aangezien zowel bedrijven als consumenten steeds meer gepersonaliseerde en verfijnde ervaringen eisen, thuis, op het werk en in de vrije tijd. MARK heeft kantoren in Londen, New York, Luxemburg, Frankfurt, Guernsey en Parijs met momenteel ongeveer 100 gebruikers in het Verenigd Koninkrijk.

Placeholder for Mareterra featureMareterra feature

Evaluatie van firewall infrastructuur

Met een oorspronkelijke eis om de firewall-infrastructuur van het bedrijf te herzien, nam MARK contact op met in totaal vier leveranciers van cyberbeveiligingsoplossingen, waaronder Nomios Nederland, met de intentie om te investeren in next-generation firewall-technologie. Na een grondige evaluatie van de beveiligingsbehoeften van MARK - met inbegrip van SSL-decodering, toepassingsclassificatie en beleidshandhaving - adviseerde het team van Nomios Nederland MARK dat sommige van de functies die als essentieel werden beschouwd, op dit moment in feite niet nodig waren. Bijvoorbeeld, Transport Layer Security (TLS) 1.3 zal in de toekomst applicatie firewalling en traditionele SSL decryptie via "Man in the Middle" overbodig maken, wat betekent dat het vertrouwen op één technologie geen vruchtbare investering zou blijken te zijn.

"Vanaf de eerste dag heeft het team van Nomios Nederland duidelijk gemaakt dat hun prioriteit ligt bij het bieden van onpartijdig, praktisch advies dat direct aansluit bij de doelstellingen van de klant - of dat nu in een verkoop resulteert of niet. Dat is wat hen onderscheidt van andere aanbieders." - Senior Executive bij MARK.
Placeholder for FRANKLIN AZZI Heliopolis PC PV01 ANGLE v6 e1603467085592 1FRANKLIN AZZI Heliopolis PC PV01 ANGLE v6 e1603467085592 1

Network security assessment en penetration test

Naar aanleiding van het advies van de technici van Nomios Nederland besloot MARK een netwerk security assessment en een penetratietest te laten uitvoeren door Nomios Nederland. De netwerk security assessment is een uitgebreide evaluatie van de huidige netwerkconfiguratie, het beheer en de beveiligingsmogelijkheden van een organisatie. Als onderdeel van de beoordeling zal Nomios Nederland alle end of life (EOL) of end of support (EOS) mijlpalen benadrukken en aanbevelingen doen voor kleine configuratiewijzigingen en grote problemen. Als er kritieke beveiligingsproblemen worden vastgesteld, worden de relevante partijen binnen de klantorganisatie onmiddellijk op de hoogte gebracht.

De beoordeling wordt gedurende vijf dagen uitgevoerd, waarbij een technicus van Nomios Nederland één van die dagen ter plaatse is. De beoordeling identificeert niet alleen eventuele punten van zorg, maar benadrukt ook gebieden die moeten worden geprezen en voorbeelden van best-practices. Dit helpt organisaties voort te bouwen op wat goed werkt en plannen te maken voor een netwerkinfrastructuur die toekomstige bedrijfsgroei zal ondersteunen. Voor MARK was dit precies het geval, aangezien het team van Nomios Nederland in staat was verslag uit te brengen en de effectiviteit te bevestigen van veel van de netwerk- en beveiligingstechnologieën die tot op heden zijn geïmplementeerd. De ingenieurs deden ook verschillende aanbevelingen om MARK te helpen zijn netwerkomgeving verder te schalen en te ontwikkelen om toekomstige innovatie en uitbreiding te vergemakkelijken.

"De beoordeling van de netwerkbeveiliging door Nomios Nederland gaf ons een uitgebreid overzicht van gebieden die momenteel aan onze netwerk- en beveiligingsvereisten voldoen of deze overtreffen, en ook van gebieden die voor verbetering vatbaar zijn. Wat echter echt opviel was het kaliber van de mensen bij Nomios Nederland. Hun niveau van technische expertise is vanzelfsprekend, wat we niet hadden verwacht was zo'n hoog niveau van commercieel en zakelijk bewustzijn. Dit is een behoorlijk krachtige combinatie die heeft geleid tot een hoge mate van vertrouwen tussen de twee bedrijven." - Senior Executive bij MARK.

Nomios Nederland geselecteerd als preferred security partner

Daarnaast werd de penetratietest gebruikt om het risiconiveau van bestaande kwetsbaarheden in hardware en software vast te stellen. Door de technieken en instrumenten na te bootsen die hackers en andere tegenstanders gewoonlijk gebruiken, wilde MARK zekerheid verkrijgen over zijn huidige beoordelings- en beheersprocessen.

Na de succesvolle afronding van zowel de netwerk security assessment als de penetratietest, heeft MARK de positie van Nomios Nederland als hun geprefereerde beveiligingspartner voor de toekomst bevestigd en is van plan om met het team van Nomios Nederland samen te werken aan een aantal toekomstige projecten.

"Beide bedrijven delen een passie voor het creëren van de optimale omgeving voor succes, of dat nu op het gebied van technologie of stedelijke omgevingen is. We kijken dan ook uit naar een wederzijds voordelige relatie met Nomios Nederland."
Neem contact op met onze experts

Heb je een project dat je wil bespreken?

Wij horen graag meer over jouw security project, uitdagingen op het gebied van IT-infrastructuur of andere vragen. Bel ons op of laat een bericht achter.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of ethnic man looking awayPortrait of ethnic man looking away
Artikelen

Laatste nieuws en blog