Assessment services

Onze assessment services bieden je de informatie die je nodig hebt om jouw digitale infrastructuur beter te begrijpen, weloverwogen beslissingen te nemen en digitale strategieën te ontwikkelen.

Placeholder for Developers behind screensDevelopers behind screens

Weet je niet zeker of jouw IT-team voorbereid is en of jullie technologie up-to-date is? Ben je op zoek naar een second opinion? Wil je migreren naar de cloud, maar weet je niet hoe? Is jouw netwerk veilig en zijn jouw firewalls correct ingesteld? Wij helpen jouw IT-organisatie deze problemen op te lossen en doen aanbevelingen voor jouw toekomstige behoeften. Onze assessment services kunnen jou de informatie bieden die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen over jouw cloudstrategie, infrastructuur, beveiligingsstatus en nog veel meer.

De serviceorganisatie van Nomios Nederland heeft de ervaring en expertise om jouw organisatie te helpen doelstellingen sneller te bereiken, met minder risico. Ons doel is waardevolle informatie te onthullen om te helpen bij het bepalen van strategieën en het inzetten van technologieën om aan de eisen van jouw klanten te voldoen, het serviceniveau te verbeteren en uiteindelijk de winstgevendheid van jouw organisatie te verhogen.

Onze assessment services zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de IT-sector, bij een uiteenlopende reeks klanten en oplossingen. Elke assessmentopdracht is erop gericht de IT-doelstellingen af te stemmen op de zakelijke behoeften van onze klanten. Of de focus van het assessment nu ligt op cloudinfrastructuur, netwerken of een holistische IT-beveiligingsstrategie, onze assessments bieden onze klanten de informatie die ze nodig hebben om hun omgeving te begrijpen en weloverwogen beslissingen en strategieën te maken.

Artikelen

Laatste nieuws en blog