Zorg & ICT

Placeholder for Nurse behind laptop healthcareNurse behind laptop healthcare
Juniper Networks

Betere zorg en lagere kosten met een veilig en AI-gestuurd netwerk

Digitale transformatie in de gezondheidszorg is van cruciaal belang en de transformatie van de onderliggende infrastructuur is essentieel. Helaas voorkomt de complexiteit van traditionele IT-architecturen snelle aanpassing, beperkt de keuze en verhoogt de operationele kosten. Het netwerk is de levensader van moderne gezondheidszorg. Nomios en Juniper leveren oplossingen en diensten op het gebied van Wifi, SD-WAN, Managed Detection & Response en meer.

Ontmoet ons op Zorg & ICT

Wil je Nomios en/of Juniper Networks spreken op Zorg & ICT? Vul dan het formulier in en wij bellen je terug om een afspraak met je in te plannen. Zo weet je zeker dat wij tijdens jouw bezoek aan de beurs tijd voor je hebben om jouw vraag te bespreken.

Details Zorg & ICT

  • Datum: 13, 14, 15 juni
  • Tijd: 09:30 - 16:30 uur
  • Locatie: Stand F01.040, Jaarbeurs Utrecht
  • Registreren: Registreer je op de website van Zorg & ICT voor gratis toegang.

Partners in cybersecurity en networking

Dit jaar is Nomios op Zorg & ICT aanwezig samen met onze partner Juniper Networks. Nomios is recent verkozen tot Worldwide Partner of the Year door Juniper Networks. Daarnaast heeft Nomios de hoogste partnerstatus Elite Plus.

Over Juniper Networks

Juniper Networks staat bekend om zijn high-performance netwerkoplossingen die veilig, schaalbaar en betrouwbaar zijn. Juniper bedient klanten in verschillende sectoren, waaronder telecom, cloud computing, datacenters, financiële dienstverlening en gezondheidszorg. Hun missie is om klanten te helpen hun netwerken te transformeren en te beheren met behulp van de nieuwste technologieën, waaronder AI, machine learning en automation.

Artikelen

Meer updates