Elite Plus Partner
logo Juniper Networks

Juniper Networks

's Werelds meest innovatieve bedrijven vertrouwen op Juniper om hun organisatie te verbinden.

Ervaren architecten, gecertificeerde engineers

We gaan een nieuw tijdperk van verbonden ideeën binnen. Als bedrijven willen profiteren van snelle innovaties, moeten ze beschikken over geavanceerde netwerken met de intelligentie voor het koppelen van data aan ideeën, en ideeën aan waarde voor het bedrijf. Meer dan ooit is de wereld afhankelijk van veilige, krachtige netwerken.

Samen met Juniper Networks bouwt Nomios de meest geavanceerde en veilige netwerken ter wereld. Netwerken die meer doen dan alleen services en mensen met elkaar verbinden. Wij bouwen netwerken die gezamenlijke innovatie mogelijk maken en actief bijdragen aan de ideeën die eraan ten grondslag liggen. Ons doel is om als echte partners te werken met onze klanten. Dit doen we door krachtige, flexibele oplossingen te bieden die het netwerk moderniseren en het nog waardevoller maken voor bedrijven.

Juniper Networks

Oplossingen

Waarom Juniper Networks?

Als jouw bedrijf afhankelijk is van het netwerk voor mission critical transacties, applicaties en services, dan werk je met Juniper Networks.

We werken met de grootste serviceproviders en een aantal van de grootste en invloedrijkste internationale bedrijven. Toch blijft een ding constant: ons uitgangspunt is dat we de behoeften van onze klanten echt willen begrijpen. Want alleen daardoor kunnen we onze schouders eronder zetten en hun moeilijkste problemen oplossen – problemen die andere niet kunnen of niet willen aanpakken.

Wij werken aan oplossingen die onze klanten echte voordelen bieden ten opzichte van hun concurrentie. Daarbij kan het gaan om het in de markt zetten van omzet genererende services in minuten in plaats van maanden, het verlagen van netwerkkosten, het opzetten van slimmere en efficiëntere processen, het beveiligen en beschermen van hun waardevolle assets en het leveren van een betere eindgebruikerservaring. Wat hun uitdaging ook is, onze klanten zetten zich elke dag weer in om het best mogelijk netwerk voor hun bedrijf te bouwen. En Juniper Networks helpt ze daarmee.

De grootste en drukste bekabelde en draadloze carriers, kabel- en satellietbedrijven, content- en internetproviders en cloud- en datacenterleveranciers werken met Juniper Networks. Net als vooraanstaande banken en internationale financiële dienstverleners, de tien grootste telecombedrijven ter wereld, uiteenlopende overheidsinstanties, zorgverleners en opleidingsinstituten, en leveranciers van gas, water en licht.

Partnerschap

Nomios & Juniper Networks

We onderscheiden ons van concurrenten met onze bewezen capaciteiten in alle productoplossingen voor partners.

icon Elite Partner
Elite Partner
We maken deel uit van een selecte groep erkende professional service partners wereldwijd.
icon 150+ gecertificeerde engineers
150+ gecertificeerde engineers
Onze Juniper-vaardigheden worden als best beoordeeld door 's werelds toonaangevende netwerkprofessionals.
icon iTAC Technical Assistance Center
iTAC Technical Assistance Center
Het Nomios iTAC levert NOC-services en premium-ondersteuning op wereldwijde schaal.
icon 200+ wereldwijde referenties
200+ wereldwijde referenties
Bedrijven van elke omvang kiezen Nomios om te zorgen voor hun veilige

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Beveiligings- en netwerkprojecten

Succesvolle samenwerkingen

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair