Elite Plus Partner
Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller

Juniper Networks

's Werelds meest innovatieve bedrijven vertrouwen op Juniper om hun organisatie te verbinden.

Placeholder for Juniper header imageJuniper header image
Waarom Juniper

Juniper zet ervaring op de eerste plaats

Wij weten dat ervaring de eerste en belangrijkste vereiste is voor networking in het cloud tijdperk. Wij plaatsen - de netwerkarchitecten, -bouwers en -beheerders - in het middelpunt van alles wat we doen. Hierdoor kunnen netwerkgebruikers - medewerkers, studenten, klanten en gasten - zo gelukkig en productief mogelijk zijn.

Zorg ervoor dat netwerken niet alleen in de lucht en beschikbaar zijn, maar ook de beste gebruikers- en operatorervaringen bieden. Dat is Experience-First Networking via bekabelde en draadloze toegang, Session Smart SD-WAN, geautomatiseerde WAN-backbone, en het cloud-ready datacenter.

Juniper Networks

Oplossingen

Experience-First-netwerken

Eis meer van je netwerk

Zet ervaring op de eerste plaats. Netwerken in de cloud kunnen complex zijn, maar de belangrijkste vereiste is eenvoudig: ervaring. Verbeter de ervaring voor zowel uw IT-teams als eindgebruikers met Juniper's AI-gedreven inzicht en atuomatie.

Transformeer uw bedrijf met cloud + 5G + AI-oplossingen. Ga naar de cloud voor een innovatieve, geautomatiseerde aanpak om uw infrastructuur, operaties en diensten te transformeren. Onze oplossingen stellen uw ervaring als netwerkoperator en de service-ervaring van uw klanten voorop en helpen uw bedrijf wendbaar, concurrerend en veilig te blijven in een snel veranderende economie.

Lever een uitzonderlijke ervaring op cloudschaal. Stimuleer innovatie en bied tegelijkertijd de prestaties en flexibiliteit die uw klanten verwachten. Onze cloudoplossingen helpen u toepassingen en diensten efficiënt en veilig te leveren - op cloudschaal.

Partnerschap

Nomios & Juniper Networks

We onderscheiden ons van concurrenten met onze bewezen capaciteiten in alle productoplossingen voor partners.

icon Elite Plus Partner
Elite Plus Partner
We maken deel uit van een selecte groep erkende professional service partners wereldwijd.
icon 150+ gecertificeerde engineers
150+ gecertificeerde engineers
Onze Juniper-vaardigheden worden als best beoordeeld door 's werelds toonaangevende netwerkprofessionals.
icon iTAC Technical Assistance Center
iTAC Technical Assistance Center
Het Nomios iTAC levert NOC-services en premium-ondersteuning op wereldwijde schaal.
icon 200+ wereldwijde referenties
200+ wereldwijde referenties
Bedrijven van elke omvang kiezen Nomios om te zorgen voor hun veilige

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Beveiligings- en netwerkprojecten

Succesvolle samenwerkingen

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair