Netwerken voor betere zorg

Slimme en AI-gedreven netwerk- en beveiligingsoplossingen voor de gezondheidszorg en farmaceutische industrie.

Placeholder for Healthcare doctor operationHealthcare doctor operation

Samen met onze partner Juniper Networks bouwen we iedere dag aan slimme en veilige netwerkoplossingen voor toonaangevende zorginstellingen in Nederland.

Het netwerk is de levensader van de moderne gezondheidszorg. In de basis moet het betrouwbaar en veilig zijn, wat een gegarandeerde ervaring vereist voor alle gebruikers, apparaten en cruciale medische toepassingen.

Bovendien moet het netwerk gepersonaliseerd zijn voor individuen op basis van hun steeds veranderende behoeften en locaties, om echt de beste veilige ervaringen voor patiënten, personeel en gasten te kunnen leveren. Opkomende, op waarde gebaseerde leveringsmodellen voor de gezondheidszorg vereisen dat aanbieders digitale transformatie omarmen. Het verbeteren van patiëntresultaten op een kosteneffectieve manier door gebruik te maken van deze digitale vooruitgang vereist een wendbaar netwerk dat consumentgerichte gezondheidszorg ecosystemen kan ondersteunen.

Juniper benut de kracht van AI op unieke wijze om een werkelijk digitale gezondheidszorgervaring te bieden. Van Wi-Fi dat voorspelbaar, betrouwbaar en volledig veilig is tot schaalbare indoor locatiediensten die op standaarden gebaseerde mogelijkheden bieden voor het lokaliseren van bedrijfsmiddelen en het betrekken van gebruikers, Juniper biedt flexibele oplossingen voor de moderne zorginstellingen over de hele wereld.

Hoe Nomios en Juniper kunnen helpen

Door de oorzaak en niet het symptoom van netwerkprestaties en complexiteit te behandelen, vereenvoudigen onze AI-gedreven netwerken de operaties, maximaliseren ze de netwerkbetrouwbaarheid en leveren ze de beste ervaringen voor patiënten, personeel en gasten. Bovendien beschermt Juniper's connected security-oplossing van wereldklasse zorgnetwerken bij elke stap in het proces.

Veilige en betrouwbare toegang tot de campus

Van een kleine kliniek tot een groot ziekenhuis, veilige en betrouwbare verbindingen zijn essentieel voor de moderne gezondheidszorg. De Juniper-oplossing, aangedreven door Mist AI, levert belangrijke automatisering en inzichten om het personeel en de patiënt de beste bedrade en draadloze ervaring te garanderen. Wi-Fi-netwerken voor gasten zijn eenvoudig in te stellen met slechts een paar klikken, en cloud-hosted operaties zorgen voor naadloos dagelijks beheer met vrijwel geen downtime. Door de integratie van Wi-Fi, IoT, Bluetooth Low Energy (BLE) en andere locatietechnologieën beschikken aanbieders over een kosteneffectieve en op standaarden gebaseerde benadering voor het leveren van waardevolle diensten, zoals de locatie van activa, betrokkenheid en veiligheid van patiënten.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280Cq5dam web 1280 1280

Het creëren van geweldige patiënt- en personeelservaringen

Juniper-technologie kan een hogere betrokkenheid van patiënten stimuleren door real-time inzichten zoals wachttijden, digitale coupons en vaccinatieherinneringen, en turn-by-turn routebeschrijvingen met sub-second latency mogelijk maken om te late of gemiste medische afspraken te verminderen. Je kan zorgen voor veiligheid van personeel en patiënten door IoT-apparaten zoals ontsmettingsstations en elektronische sloten te integreren en te volgen om ongeautoriseerde toegang te voorkomen en vluchtrisico's voor patiënten te elimineren. Behoud jouw IT-investering door ventilatoren, infuuspompen, rolstoelen en andere kritieke medische activa met een nauwkeurigheid van 1 tot 3 meter te lokaliseren en te volgen.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280Cq5dam web 1280 1280

Netwerkkosten verlagen met AI

Als leider in AI voor IT breidt Juniper de kracht van kunstmatige intelligentie uit over bekabelde en draadloze netwerken om de kosten te verlagen in ziekenhuizen, klinieken, behandelcentra, administratiekantoren, private datacenters en hybride cloudomgevingen. Ontdek hoe je de patiëntresultaten kan verbeteren en tegelijkertijd de kosten kan verlagen.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 1Cq5dam web 1280 1280 1

Beveilig jouw netwerk

Sneller beveiligingsbeleid detecteren, aanpassen en afdwingen met netwerkbrede overzichtelijkheid, orkestratie en controle. Ontdek hoe u het beheer kunt vereenvoudigen met een uniform platform voor het creëren, implementeren en repliceren van een gemeenschappelijk beveiligingsbeleid binnen uw gezondheidszorg onderneming. Ontdek hoe u een Juniper Connected Security netwerk voor de gezondheidszorg kunt bouwen.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 2Cq5dam web 1280 1280 2

Verbeter de levering van applicaties

Versnel de levering van gezondheidszorg en gegevens door middel van agile fabric management en op intentie gebaseerde automatisering met closed-loop assurance. Herontwikkel je datacenter- en cloud-operaties met kant-en-klare software om de volledige levenscyclus van het netwerk te automatiseren in één enkel systeem. Juniper-klanten hebben een tot 90% snellere tijd tot implementatie, 70% snellere tijd tot oplossing en 83% reductie van de opex gerealiseerd.

Placeholder for Cq5dam web 1280 1280 3Cq5dam web 1280 1280 3
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Laatste nieuws en blog