Mobile core replacements

Veel mobiele operators willen meerdere verouderde netwerkelementen vervangen, zoals de DRA, STP en andere.

In het huidige landschap willen veel mobiele operatoren meerdere verouderde netwerkelementen vervangen, zoals de DRA, STP en andere. Hier zijn vele redenen voor, zoals producten die End of Life of End of Support worden, maar ook vanwege overheidsbeleid dat de vervanging van apparatuur van zogenaamde high risk vendors afdwingt.

Rekening houdend met de haalbaarheid van het vervangen van deze kritische netwerkelementen, is het essentieel dat dergelijke projecten niet alleen een 1:1 swap-out zijn - het moet uiteindelijk ook bijkomende functionele en economische voordelen opleveren.

Dus waarom zou u niet kiezen voor één enkele software-engine-oplossing die STP, DRA, EIR en vele andere netwerkfuncties op één enkel platform aanbiedt, een ongeëvenaarde signaleringsflexibiliteit biedt en tegelijkertijd uw OPEX-kosten verlaagt?

Nomios Nederland heeft een track record in het leveren van toekomstvaste producten in de mobiele ruimte die veel voordelen bieden, vooral als het gaat om functionaliteit, capaciteit, softwareontwerp en flexibiliteit. Onze experts combineren de multifunctionaliteit van het product met hun uitgebreide ervaring in het vervangen van legacy- of bestaande oplossingen met alle actieve functies in een nieuwe oplossing met een minimum of geen downtime.

Wat zijn de voordelen?

icon Single engine solution
Single engine solution
icon Toekomstbestendig product
Toekomstbestendig product
icon Niet nog een silo vervanging
Niet nog een silo vervanging
icon Potentiële package deals
Potentiële package deals
Maak verbinding

Onze 5G & mobile experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw security- en netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog