5G & mobile solutions

De mobiele toekomst definiëren.

Placeholder for Wind power clouds greenWind power clouds green

De explosieve stijging van verbonden IoT-apparaten en groeiend netwerkverkeer zorgt ervoor dat het evoluerende mobiele netwerk paradigma een omslagpunt bereikt. Operators zullen niet langer met een 'business-as-usual' mentaliteit succesvol concurreren met internetreuzen, voorbereidingen treffen op de komst van 5G of voldoen aan de stijgende vraag naar bandbreedte.

De meest innovatieve platforms voor het telecom ecosysteem

De beloftes van 5G gaan dan ook veel verder dan het enkel bieden van hogere performance, hogere bandbreedte efficiëntie, ultra-lage latency of grootschalige sensornetwerken. Nomios Nederland maakt zich sterk voor de mogelijkheden die ontstaan voor cloud-native applicaties, nieuwe services en innovatie. Vanuit ons portfolio leveren wij end-to-end-oplossingen waarmee Next Generation netwerken worden vormgegeven.

Hieronder valt het realiseren van een slimme netwerkinfrastructuur en geoptimaliseerd vermogen om de exponentiële schaal voor connectiviteit te ondersteunen. Open de deur naar innovatieve toepassingen binnen verschillende markten met Mobile Solutions, zoals het realiseren van Smart Connected Cities, Smart Manufacturing, connected health services, Virtual Reality of zelfrijdende voertuigen.

Nomios Nederland is toonaangevend op het gebied van intelligente routing- en interworking oplossingen voor 2G / 3G, 4G / LTE, 5G, IMS, Fixed, Wi-Fi, IPX en M2M-netwerken. Zo levert Nomios Nederland next-generation diameter signaling oplossingen en netwerktoepassingen voor de telecommunicatie-industrie. Onze actieve 5G-roadmap ondersteunt serviceproviders met de netwerktransitie naar Next-Gen Core, met HTTP / 2 Proxy, Security Edge Protection Proxy (SEPP), 4G-5G-interworking en multi-protocols signaleringsorkestratie.

Maak verbinding

Onze 5G & mobile experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw security- en netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog