Netwerkinfrastructuur

Connecting Europe Tour - GÉANT

1 min. leestijd
Placeholder for Nomios Buzz Nokia AntwerpNomios Buzz Nokia Antwerp
Nokia

Share

Welkom bij "The Connecting Europe Tour"! Sluit je aan bij Nat en Fraser, twee jonge en nieuwsgierige ondernemers op een spannende reis door Europa, terwijl ze zich verdiepen in de wereld van geavanceerde technologie en innovatie. In deze vierdelige serie verkennen ze het fundament van Europees onderzoek en onderwijs—het GÉANT-netwerk.

Van bruisende steden tot rustige universiteitscampussen interviewen Nat en Fraser enkele van de meest briljante geesten in onderzoek, wetenschap en technologie. Ze ontdekken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity, netwerken, kunstmatige intelligentie en meer, waardoor ze je dichter bij de ongelofelijke mensen brengen achter de netwerken waar we elke dag op vertrouwen.

Ontdek de digitale toekomst van Europa

Terwijl ze het continent doorkruisen, duiken Nat en Fraser in de vitale vragen die de digitale toekomst van Europa vormgeven. Hoe gebruiken professoren in heel Europa de kracht van technologie voor baanbrekend onderzoek? Waarom investeert de Europese Unie in deze cruciale netwerken, en hoe kunnen we de digitale soevereiniteit van Europa versterken?

Tijdens hun reis ontdekken Nat en Fraser niet alleen het immense potentieel van een carrière in Tech, maar delen ze ook hun avonturen vol plezier, waarbij ze entertainment mixen met inzichtelijke feiten. Deze vlogserie is jouw paspoort om de dynamische wereld van Europese technologie en onderzoek te begrijpen, en inspireert studenten overal om hun eigen toekomst in de Tech-sector te overwegen.

icon  Idea

The Connecting Europe Tour bestaat uit vier afleveringen. Houd deze pagina in de gaten om volledig op de hoogte te blijven in de wereld van de digitale toekomst van Europa.

Technologische vernieuwing in onderzoek en onderwijs

Zoals je kunt zien in onze video's, is de wereld van onderzoek en onderwijs volop in ontwikkeling met technologische vernieuwingen op het gebied van netwerken en cybersecurity. Is jouw organisatie bezig met dit onderwerp en wil je weten wat Nomios voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met ons op; wij gaan graag met je in gesprek.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Meer updates