Placeholder for NokiaNokia
Certified Partner

Nokia

Nokia's netwerkoplossingen helpen dienstverleners, ondernemingen, de industrie en de publieke sector hun werelden met elkaar te verbinden.

Placeholder for Nokia partner resellerNokia partner reseller

Nokia is de leider in glasvezeltechnologie met een brede expertise, een wereldwijd bereik, de nummer 1 positie in XGS-PON en met voortdurende innovatie in next-gen glasvezel om de investeringen van onze klanten toekomstbestendig te maken. Nokia biedt meer dan 20 jaar breedbandervaring en hebben wereldwijd meer dan 100 miljoen PON-poorten geleverd. Nokia voorziet meer dan 450 zakelijke klanten wereldwijd van Nokia Optical LAN.

Optical LAN voor bedrijfsconnectiviteit

Optical LAN is een betere netwerkinfrastructuur die veel krachtiger is en tegen een fractie van de complexiteit, ruimte, energie & kosten van een traditioneel kopergebaseerd LAN. Het is de innovatieve toepassing van PON-technologie (GPON, XGS-PON en 25G PON) binnen de bedrijfsomgeving. Het omvat één gecentraliseerd actief element, de OLT, een passieve en eenvoudige glasvezelbekabeling, helemaal tot aan de eindpunten zoals CCTV-camera, Wi-Fi-AP, deurtoegang, HSI, gebouwbeheer, infotainment, bewegwijzeringsdisplays, enz. en thin-client randapparatuur, de ONT's, die connectiviteit bieden aan de eindpunten.

Optical LAN is een toekomstbestendig en hoge capaciteit always-on netwerk voor connectiviteit in gebouwen en op campussen, alsook voor mobiele backhauling. Het kan afstanden tot 20 km overbruggen, waardoor er geen telecomkasten, schakelaars en stroomvoorziening op elke 100 m nodig zijn. Het verbruikt minder energie en kan dus worden gekwalificeerd als een echte groene oplossing.

Nokia

Oplossingen

Technologie om de wereld te verbinden

Nokia ontwikkelt en levert het enige end-to-end-portfolio van netwerkapparatuur, software, services en licenties dat wereldwijd beschikbaar is.

Tot de klanten van Nokia behoren serviceproviders wiens gecombineerde netwerken 6,1 miljard abonnementen ondersteunen, evenals bedrijven in de particuliere en openbare sector die hun netwerkportfolio gebruiken om de productiviteit te verhogen en het leven te verrijken. Nokia bedient consumenten ook met technologie en devices.

Via Nokia's onderzoeksteams, waaronder de wereldberoemde Nokia Bell Labs, leiden ze de wereld om end-to-end 5G-netwerken te gebruiken die sneller en veiliger zijn. 5G-netwerken die levens, economieën en samenlevingen revolutioneren. Nokia houdt zich aan de hoogste ethische zakelijke normen bij het creëren van technologie met een sociaal doel, kwaliteit en integriteit.

Oplossingen voor service providers

Nokia heeft langdurige relaties met service providers, waaronder vaste, mobiele, converged en kabelnetwerkexploitanten over de hele wereld. Oplossingen van Nokia helpen het bedrijf en de netwerken van hun klanten te transformeren. Via Nokia's uitgebreide portfolio van hardware, software en services maken ze de digitale transformatie van netwerken mogelijk. Hiermee kan worden voldaan aan capaciteitsbehoeften, verminderen ze de complexiteit en gebruiken ze netwerkintelligentie om nieuwe services te creëren en te leveren.

Oplossingen voor de industriële en publieke sector

Nokia heeft een sterke staat van dienst in het helpen van bedrijven, steden en landen bij het benutten van grote technologische veranderingen om te profiteren van alomtegenwoordige connectiviteit, analyse, cloud en het industriële IoT. Nokia kan jouw organisatie helpen bij het digitaliseren en automatiseren van kritieke processen en enorme winsten genereren voor jouw zakelijke en industriële productiviteit.

Onze Nokia experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde Nokia partner die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Nokia zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Nokia-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates