EfficientIP

EfficientIP en Nomios sluiten een Europees partnerschap

2 min. leestijd
Placeholder for Gartner 2020 magic quadrant sd wanGartner 2020 magic quadrant sd wan
EfficientIP

Share

EfficientIP, de Franse specialist in DDI automatisering (DNS, DHCP, IPAM) en security, kondigt de start aan van een pan-Europees samenwerkingsverband met de Nomios Group. De samenwerking biedt ons de mogelijkheden om EfficientIP's DDI aanbod autonoom te leveren in Duitsland, België, Frankrijk, Polen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Na het succes van de samenwerking in Frankrijk gedurende de afgelopen 3 jaar, besloten we het EfficientIP oplossingenpakket te integreren om zijn DDI en beveiligingsaanbod op de Europese markt compleet te maken. Nomios zal gebruik maken van EfficientIP's gepatenteerde DNS security oplossingen om klanten in staat te stellen een meer omvattende security houding aan te nemen in het licht van de toenemende cyberrisico's. DDI automatiseringsoplossingen helpen organisaties hun klantenondersteuning te versterken bij digitale transformatieprojecten zoals virtualisatie en netwerkbeveiliging voor thuiswerkers.

"Onze missie is de beveiliging van de informatiesystemen van onze klanten zo dicht mogelijk te benaderen door hen de best mogelijke oplossingen te bieden. EfficientIP is een strategische partner voor Nomios omdat hun aanbod een antwoord biedt op belangrijke uitdagingen waarmee bedrijven tegenwoordig te maken hebben. Het is een innovatieve leverancier van DDI oplossingen die gepatenteerde functies en bekroonde oplossingen heeft geïntroduceerd, waardoor we verder kunnen gaan in netwerkautomatisering en -beveiliging." - Sébastien Kher, CEO, Nomios

We zijn een gewaardeerde partner van EfficientIP bij het uitrollen en promoten van zijn DDI aanbod in Europa. Het partnerschap stelt EfficientIP in staat gebruik te maken van onze sterke kennis van de uitdagingen waarmee klanten op de markt te maken krijgen. We zullen ook alle nodige vaardigheden en middelen inzetten om voordeel te halen uit de EfficientIP oplossingen en onze klanten zelfstandig te ondersteunen.

"Nomios heeft al laten zien dat het zijn klanten wil en kan ondersteunen door in heel Europa projecten rond beveiliging en netwerken te structureren. Met dit uitgebreide partnerschap zullen ze het EfficientIP aanbod aan hun portfolio kunnen toevoegen en nog meer waarde leveren door DDI en DNS security," - Norman Girard, CEO, EfficientIP.

Over EfficientIP

EfficientIP is een netwerk automatiserings- en beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in DNS-DHCP-IPAM (DDI) oplossingen. Hun doel is organisaties in alle bedrijfstakken te helpen hun operationele efficiëntie te verbeteren door wendbare, veilige en betrouwbare infrastructuurfundamenten. De oplossingen van het bedrijf vereenvoudigen netwerkbeheer met end-to-end zichtbaarheid en intelligente automatisering, terwijl gepatenteerde DNS technologie beschermt tegen malware, de toegang tot toepassingen beveiligt en de prestaties van toepassingen optimaliseert. Bedrijven over de hele wereld vertrouwen op EfficientIP aanbod om de IT uitdagingen van hun digitale transformatie aan te gaan.

Placeholder for EIP Logo Blue GreyEIP Logo Blue Grey
Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Meer updates