Placeholder for Efficient IP Partner/ ResellerEfficient IP Partner/ Reseller
Smart Partner

EfficientIP

EfficientIP levert innovatieve DDI (DNS-DHCP-IPAM), netwerkautomatisering en DNS-beveiligingsoplossingen voor de beschikbaarheid, veiligheid en constante prestaties van netwerkdiensten.

Placeholder for Commercial buildings logisticsCommercial buildings logistics

Verbeter netwerk automatisering en beveiliging

EfficientIP is een netwerkautomatiserings- en beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in DNS-DHCP-IPAM (DDI). Zij bevorderen de bedrijfscontinuïteit en helpen organisaties hun bedrijfsefficiëntie te verhogen door middel van wendbare, veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuren. Hun verenigd beheerskader voor DNS-DHCP-IPAM (DDI) en netwerkconfiguraties verzekert end-to-end zichtbaarheid, consistentiecontrole en geavanceerde automatisering. Hun unieke 360° DNS-beveiligingsoplossing beschermt de vertrouwelijkheid van gegevens en de toegang tot applicaties. EfficientIP is 's werelds eerste DDI-leverancier die gepatenteerde en bekroonde innovatiefuncties heeft uitgebracht om zich te beveiligen tegen bedreigingen van de DNS-infrastructuur: specifieke DNS-beveiligingsoplossingen die bescherming kunnen bieden tegen volumetrische aanvallen (zero day, DoS, data exfiltratie), zelfs wanneer de bron niet is geïdentificeerd.

EfficientIP

Oplossingen

EfficientIP

Belangrijkste voordelen

Verbeterde bedrijfscontinuïteit en gebruikerservaring.

Versterkte beveiliging en risicobeperking.

Betere time-to-service voor snellere time-to-market.

Verbeterde voorspelbaarheid en naleving.

Verhoogde operationele efficiëntie (tot 80%).

Lagere TCO (tot 75%).

Waarom kiezen voor EfficientIP?

Projecten tot een succes maken

EfficientIP en haar SOLIDserver™ DDI oplossing, al meer dan 15 jaar actief, wordt vertrouwd door meer dan 1.000 klanten over de hele wereld in alle industrieën, die organisaties helpen bij het moderniseren van hun netwerkinfrastructuren. Hun visie is om netwerken eenvoudig en veilig te maken vanaf elke locatie en om altijd de beste gebruikerservaring te leveren.

Innovatieve DDI Technologie

EfficientIP heeft Smart DDI ontwikkeld om netwerk automatisering en beveiliging verder te brengen. Hun unieke all-in-one technologie helpt organisaties om strategische IT-initiatieven te vereenvoudigen en te versnellen door het levenscyclusbeheer van applicaties en infrastructuur te automatiseren, applicatieverkeer intelligent te sturen vanaf de rand en het netwerk te beveiligen vanaf de basis.

icon Smart DDI
Smart DDI
Unificeer en automatiseer DNS, DHCP en IP-adresbeheer voor 80% tijdsbesparing.
icon 360° DNS Security
360° DNS Security
Bedreigingen opsporen - apps, gebruikers en gegevens beschermen - sneller herstellen.
icon Virtualisatie & cloud
Virtualisatie & cloud
Geavanceerde orkestratie en automatisering met eenvoudige ecosysteemintegratie.
icon Netwerk automatie
Netwerk automatie
Verkrijg zichtbaarheid en controle met dynamische ontdekking en beheerautomatisering van netwerken

Onze EfficientIP-experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde partner van EfficientIP met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door EfficientIP zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw EfficientIP-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates