Award Juniper Networks

Nomios erkend als 2023 EMEA Enterprise Partner of the Year door Juniper Networks

1 min. leestijd
Placeholder for Scott webb s58uy Q Wc42 Q unsplashScott webb s58uy Q Wc42 Q unsplash
Juniper Networks

Share

Zoeterwoude – 1 juli 2024 – Nomios, toonaangevende Europese leverancier van cybersecurity en netwerkoplossingen en -diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het door Juniper Networks, leider in veilige, AI-Native Networks, is erkend als Juniper Partner of the Year voor 2023.

Elk jaar erkent Juniper Networks partners op basis van hun bekwaamheid om innovatieve, AI-Native bedrijfsoplossingen te ondersteunen, uitzonderlijke klant- en gebruikerservaringen te bieden en tegelijkertijd hun financiële doelen te bereiken.

Nomios werd erkend in de categorie Juniper's 2023 EMEA Enterprise Partner of the Year voor zijn vermogen om met succes innovatieve netwerk- en security-oplossingen te brengen die klanten helpen meer bedrijfswaarde te creëren.

Juniper's 2023 Partner of the Year Awards worden gehouden als onderdeel van het Juniper Partner Advantage Program (JPA). Het programma erkent niet alleen partners voor hun uitstekende prestaties bij het leveren van digitale transformatie aan klanten, maar helpt partners ook bij het opbouwen, onderhouden en laten groeien van hun Juniper Practice met de juiste ondersteuning en tools om de volgende generatie netwerkoplossingen te gebruiken.

"Nomios en Juniper hebben samen jarenlang succes opgebouwd door middel van een sterk partnerschap dat in Nederland werkt aan het leveren van uitzonderlijke diensten aan klanten door middel van innovatieve AI-Native Networking oplossingen.Juniper is verheugd Nomios de 2023 EMEA Enterprise Partner of the Year Award toe te kennen als erkenning voor het harde werk en de inzet van Nomios in het afgelopen jaar."Dale Smith, Channel Director, EMEA bij Juniper Networks

Nomios Managing Director voor Nederland, Mohamed El Haddouchi, deelt zijn gedachten over het ontvangen van de prijs. Volgens Mohamed is de samenwerking altijd sterk geweest. "Terwijl we prioriteit blijven geven aan onze gevestigde basis in de service provider sector, hebben we bewust onze zinnen gezet op het uitbreiden van onze voetafdruk in de zakelijke markt. In het huidige digitale tijdperk zetten we ons in om een eersteklas 'digitale fundering' te bouwen. Dankzij onze bewezen expertise in netwerk- en security-oplossingen, en met Juniper als onze strategische technologiepartner, zijn we goed uitgerust om dit doel te bereiken."

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man